Auro - Luna Tmavá mléčná 50% čokoláda
Kód: 4206Detailní popis produktu
Tato hořká mléčná čokoláda má překvapivou chuť s tóny kokosu, pomela a rambutanu. Kakao se pěstuje na území Saloy, které se nachází v tropických horách a je vyživováno čerstvou pramenitou vodou protékající bujnými lesy.
Kolekce Auro Reserve se pečlivě vyrábí z nejlepších kakaových bobů, které se pěstují na jednom konkrétním pozemku, v tomto případě na území Saloy. Každá odrůda kakaa a každý rok sklizně jsou ochutnávány a zpracovávány tak, aby vynikly jejich jedinečné chuťové vlastnosti ("terroir").
Saloy je obec s necelými 2100 obyvateli a je součástí města Davao na jihofilipínském ostrově Mindanao. Davao bylo kdysi centrem pěstování kakaa. Saloy se ve skutečnosti nachází daleko za hranicemi města Davao, v hornaté oblasti pokryté tropickými lesy.
Chuťové tóny: kokos, rambutan, santol, pomelo.
Složení: kakaové boby, sušené plnotučné mléko, cukr muscovado, sušené odstředěné mléko.
Obsahuje mléko. Může obsahovat stopy skořápkových plodů, arašídů a sóji.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Auro Chocolate |
---|---|
Hmotnost: | 0.06 kg |
Alergeny: | Bez lepku |
Procento kakaa: | 50 |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Mezinárodně oceněná prémiová značka čokolády typu „bean-to-bar“ vycházející z udržitelnosti prostřednictvím přímého obchodu vyráběná pouze z těch nejlepších surovin a kvalitních filipínských produktů.
Filipínská Bean-To-Bar čokoláda
Au je chemické označení pro zlato. Oro znamená zlato ve filipínštině a španělštině. Spolu Auro - vyslovení: oro.
Filipíny byly první zemí v Asii, kde bylo před 300 lety zavedeno pěstování kakaa. Kolem toho vznikla bohatá kulturní tradice.
Auro Chocolate je ceněná filipínská bean-to-bar čokoládovna, která se zabývá výrobou jemného kakaa a čokolády přímo z bobů získávaných od zemědělských partnerů z oblasti Mindanao. Kakao, které Auro používá, pochází přímo od farmářů z jednotlivých oblastí.Názvy jednotlivých čokolád na to odkazují.Naše boby nakupujeme za až třikrát vyšší cenu, abychom podpořili kvalitu a dali farmářům příležitost zlepšit jejich životní úroveň. Všechny naše výrobky vyrábíme s vášní v naší moderní čokoládovně v Calamba v Laguně, která je vybavena nejnovějšími technologiemi a certifikacemi (HACCP, HALAL). Náš závazek ke kvalitě a inovacím nám umožňuje ctít charakteristické chutě našeho kakaa s jeho historií a transformovat je do originálních receptur s využitím časem prověřených technik.
Zveme vás, abyste se připojili k našemu úsilí šířit lásku k jemné čokoládě, která pomáhá filipínským farmářům!