⭐🚚 Aktuální doba doručení je 1-4 pracovní dny🚚⭐
🍫Největší výběr čokoládových dárků 🍫

Auro Paquibato Tmavá 70%

Kód: 2168
Single Origin Bean To Bar
180 Kč 160,71 Kč bez DPH
Objednáno
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…

Lokalita se nachází mezi tropickými horskými lesy, Paquibato je oblast, která pěstuje mnoho ovocných stromů a dává svým čokoládovým tónům květiny v lesním údolí, tmavý med a karamelizované ořechy.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Auro Paquibato Tmavá 70%

Paquibato se nachází mezi tropickými horskými lesy. Rostou tam kokosové palmy a další ovocné stromy. To dodává čokoládě květinovou a ořechovou chuť s nádechem rozinek a ananasu.

Paquibato je komunita s téměř 2 500 obyvateli, která je součástí města Davao na jižním ostrově Mindanao. květinové, ořechy, náznaky rozinek a ananasu

Chuťové tóny: ananas, ořech, rozinky, květiny

Složení: kakaové boby, třtinový cukr, kakaové máslo

Doplňkové parametry

Kategorie: Bean To Bar čokolády
Hmotnost: 0.06 kg
Druh: Tmavá
Procento kakaa: 70
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

ezgif.com-webp-to-jpg

Mezinárodně oceněná prémiová značka čokolády typu „bean-to-bar“ vycházející z udržitelnosti prostřednictvím přímého obchodu vyráběná pouze z těch nejlepších surovin a kvalitních filipínských produktů.

 

auro1foto1-02

 

 Filipínská Bean-To-Bar čokoláda 

Au je chemické označení pro zlato. Oro znamená zlato ve filipínštině a španělštině. Spolu Auro - vyslovení: oro.

Filipíny byly první zemí v Asii, kde bylo před 300 lety zavedeno pěstování kakaa. Kolem toho vznikla bohatá kulturní tradice.

Auro Chocolate je ceněná filipínská bean-to-bar čokoládovna, která se zabývá výrobou jemného kakaa a čokolády přímo z bobů získávaných od zemědělských partnerů z oblasti Mindanao. Kakao, které Auro používá, pochází přímo od farmářů z jednotlivých oblastí.Názvy jednotlivých čokolád na to odkazují.Naše boby nakupujeme za až třikrát vyšší cenu, abychom podpořili kvalitu a dali farmářům příležitost zlepšit jejich životní úroveň. Všechny naše výrobky vyrábíme s vášní v naší moderní čokoládovně v Calamba v Laguně, která je vybavena nejnovějšími technologiemi a certifikacemi (HACCP, HALAL). Náš závazek ke kvalitě a inovacím nám umožňuje ctít charakteristické chutě našeho kakaa s jeho historií a transformovat je do originálních receptur s využitím časem prověřených technik.

Zveme vás, abyste se připojili k našemu úsilí šířit lásku k jemné čokoládě, která pomáhá filipínským farmářům!