Tato 77% bio hořká čokoláda se vyrábí z ručně vybraných kakaových bobů odrůdy Criollo pocházejících z oblasti Alto Piura v Peru. Krásně zakulacená čokoláda s tóny citrusů,...
Vyrábí se z kakaových bobů odrůdy Nacional z ekvádorské provincie Guayas. Kakaové boby odrůdy Nacional jsou jedny z nejvoňavějších na světě - a když se pěstují proti proudu...
Bio 99% tabulka z Dominikánské republiky, vyrobená z kakaových bobů odrůdy Trinitario, je intenzivní a aromatická čokoláda pro ty, kteří hledají nejčistší čokoládu s velmi...
Tato 100% bio tabulka je vyrobena z ručně vybraných kakaových bobů Criollo z oblasti Alto Piura v Peru. Krásně plné kakao s jemnou kyselostí a mírnými hořkými tóny.
Lokalita se nachází mezi tropickými horskými lesy, Paquibato je oblast, která pěstuje mnoho ovocných stromů a dává svým čokoládovým tónům květiny v lesním údolí, tmavý med a...
Naše Reserve Collection je vytvořena z nejlepších bobů jediné sklizně, aby přinesla vzácné, charakteristické rysy každé komunity a částí země. Mana se nachází v bujných...
Saloy se nachází mezi tropickými horskými lesy a má svěží pramenitou vodu protékající svěžími farmami, které dodávají její čokoládě velmi dynamické tóny bylin, bergamotu a třešní.
Saloy se nachází mezi tropickými horskými lesy a má svěží pramenitou vodu protékající svěžími farmami, které dodávají její čokoládě velmi dynamické tóny bylin, bergamotu a třešní.
Čokoláda se smrkovými výhonky
Pro tuto čokoládu jsme použili kakaové boby z Öko Caribe z Dominikánské republiky, které jsme zkombinovali se smrkovými výhonky ručně sbíranými v...
Pro tuto čokoládu jsme použili kakaové boby z Öko Caribe v Dominikánské republice, které jsme zkombinovali s borůvkami (aka evropské borůvky) ručně sbíranými v severních částech...
I když vyrábíme čokoládu, potřebujeme používat i sušenky (cookies). Souhlasem si budete moci vychutnat náš web do posledního čtverečku. Více informací zde