Speciality z čokolády
Čokoládou vám děláme hezčí den již od roku 2012!
V této sekci najdete veškeré sladké či slané mlsání, které zažene vaše nezkrotné chutě. Naše speciality skvěle doplní čokoládové sady a utvoří tak dokonalý jedlý dárek!
Mezi specialitami najdete naše produkty – například dřevěné šperkovnice plné sladkých pralinek nebo křupavé jablíčkové chipsy vykoupané v čokoládové lázni. Sortiment jsme rozšířili také o výrobce, kteří si stojí za svými produkty a ví, že bez kvalitních surovin to nejde.
Speciality vám doveze do každého koutu Česka a Slovenska pečlivě zabalené, aby nedošlo k poškození dobrot a vy byste si tak mohli vychutnat mlsání v prvotřídní kvalitě.
Čokoládové speciality
Jelikož je náš sortiment opravdu bohatý, najdete zde dárky nejen pro muže, pro prarodiče …, ale také mlsání k večernímu filmu, nebo zdravou svačinku s pár kaloriemi navíc. Nabídka obsahuje tradiční, ale i inovativní produkty, například čokoládové pralinky s různými náplněmi. Kdo hledá trochu exotiky a dobrodružství, může si vybrat z naší vynikající čokolády s červíky nebo vystřelit své jídlo až na měsíc díky skvělému Kampotskému pepři.
Značky
Složení čokoládových dobrot
Každý kousek má svou jedinečnou, unikátní chuť a vůni, která potěší všechny vaše smysly. Pro výrobu čokoládových neřestí používáme kvalitní čokoládu vyrobenou z kakaových bobů z celého světa. Například pro výrobu mléčné čokolády, ve které si dopřávají koupel česká jablíčka, používáme kakaové boby Forastero (velmi vzácná odrůda), které rostou na kakaovnících v Ugandě.
Každý produkt má podrobně popsáno na svém štítku, z čeho se skládá. Na našem e-shopu najdete detailní popis všech obsažených ingrediencí po rozkliknutí produktu. Můžete se také dočíst, jaké alergeny produkt obsahuje – pracujeme se spoustou výborných ingrediencí, které si bohužel nemůže dopřát každý, například s ořechy různých druhů, s mlékem a smetanou, … Pro snadnější výběr můžete zaškrtnout jednu z potravinových intolerancí.
Trvanlivost čokoládové speciality
Každý náš výrobek vydrží ve skvělé kondici jinou dobu. Čokoládové speciality nenechávejte na slunci, topení či v lednici. Pokud je budete skladovat na suchém, stinném místě, můžete jejich životnost prodloužit až na několik měsíců. Například božské pralinky doporučujeme sníst do třech měsíců, čokoládové krémy vám vydrží až 12 měsíců.