Auro - Mana Dunkel 85%
Artikelnummer: 2166Detaillierte Produktbeschreibung
Die Auro Reserve-Kollektion wurde sorgfältig aus den besten Bohnen eines Landguts hergestellt. Auro begegnet jeder Sorte und Ernte mit einer neuen Perspektive, um die besonderen Eigenschaften des Terroirs herauszustellen.
Mana bedeutet auf philippinisch Erbe. Der Ursprung dieses Kakaos ist Saloy. Die Bauern pflanzten dort die Bäume vor vierzig oder fünfzig Jahren und haben sie an die nächsten Generationen weitergegeben. Es ist ihr Erbe, daher der Name Mana. Der Unterschied zur Saloy-Tafel besteht darin, dass Mana nach einem anderen Protokoll verarbeitet wird, um ein anderes Produkt herzustellen. Ohne Kakaobutter.
Geschmack: siehe Diagramm
Zutaten: Kakaomasse, Rohrzucker
Kann Spuren von Milch, Soja, Schalenfrüchten und Erdnüssen enthalten.
Zusätzliche Parameter
Kategorie: | Bean To Bar Schokoladen |
---|---|
Gewicht: | 0.06 kg |
Kategorie: | Dunkel |
Prozent Kakao: | 85 |
Importeur: | Čokolandia, Carezza s.r.o., Lidická 700/19, 602 00 Brno-Veveří |
Dieser Artikel ist leider ausverkauft… |
Seien Sie der Erste, der einen Beitrag über diesen Artikel schreibt.
Seien Sie der Erste, der einen Beitrag über diesen Artikel schreibt.
Nur registrierte Benutzer können Beiträge einreichen. Bitte einloggen oder registrieren.
Mezinárodně oceněná prémiová značka čokolády typu „bean-to-bar“ vycházející z udržitelnosti prostřednictvím přímého obchodu vyráběná pouze z těch nejlepších surovin a kvalitních filipínských produktů.
Filipínská Bean-To-Bar čokoláda
Au je chemické označení pro zlato. Oro znamená zlato ve filipínštině a španělštině. Spolu Auro - vyslovení: oro.
Filipíny byly první zemí v Asii, kde bylo před 300 lety zavedeno pěstování kakaa. Kolem toho vznikla bohatá kulturní tradice.
Auro Chocolate je ceněná filipínská bean-to-bar čokoládovna, která se zabývá výrobou jemného kakaa a čokolády přímo z bobů získávaných od zemědělských partnerů z oblasti Mindanao. Kakao, které Auro používá, pochází přímo od farmářů z jednotlivých oblastí.Názvy jednotlivých čokolád na to odkazují.Naše boby nakupujeme za až třikrát vyšší cenu, abychom podpořili kvalitu a dali farmářům příležitost zlepšit jejich životní úroveň. Všechny naše výrobky vyrábíme s vášní v naší moderní čokoládovně v Calamba v Laguně, která je vybavena nejnovějšími technologiemi a certifikacemi (HACCP, HALAL). Náš závazek ke kvalitě a inovacím nám umožňuje ctít charakteristické chutě našeho kakaa s jeho historií a transformovat je do originálních receptur s využitím časem prověřených technik.
Zveme vás, abyste se připojili k našemu úsilí šířit lásku k jemné čokoládě, která pomáhá filipínským farmářům!