Auro Paquibato Tmavá 70%
Artikelnummer: 2168Detaillierte Produktbeschreibung
Auro Paquibato Tmavá 70%
Paquibato se nachází mezi tropickými horskými lesy. Rostou tam kokosové palmy a další ovocné stromy. To dodává čokoládě květinovou a ořechovou chuť s nádechem rozinek a ananasu.
Paquibato je komunita s téměř 2 500 obyvateli, která je součástí města Davao na jižním ostrově Mindanao. květinové, ořechy, náznaky rozinek a ananasu
Chuťové tóny: ananas, ořech, rozinky, květiny
Složení: kakaové boby, třtinový cukr, kakaové máslo
Zusätzliche Parameter
Kategorie: | Bean To Bar Schokoladen |
---|---|
Gewicht: | 0.06 kg |
Kategorie: | Dunkel |
Prozent Kakao: | 70 |
Seien Sie der Erste, der einen Beitrag über diesen Artikel schreibt.
Seien Sie der Erste, der einen Beitrag über diesen Artikel schreibt.
Nur registrierte Benutzer können Beiträge einreichen. Bitte einloggen oder registrieren.
Mezinárodně oceněná prémiová značka čokolády typu „bean-to-bar“ vycházející z udržitelnosti prostřednictvím přímého obchodu vyráběná pouze z těch nejlepších surovin a kvalitních filipínských produktů.
Filipínská Bean-To-Bar čokoláda
Au je chemické označení pro zlato. Oro znamená zlato ve filipínštině a španělštině. Spolu Auro - vyslovení: oro.
Filipíny byly první zemí v Asii, kde bylo před 300 lety zavedeno pěstování kakaa. Kolem toho vznikla bohatá kulturní tradice.
Auro Chocolate je ceněná filipínská bean-to-bar čokoládovna, která se zabývá výrobou jemného kakaa a čokolády přímo z bobů získávaných od zemědělských partnerů z oblasti Mindanao. Kakao, které Auro používá, pochází přímo od farmářů z jednotlivých oblastí.Názvy jednotlivých čokolád na to odkazují.Naše boby nakupujeme za až třikrát vyšší cenu, abychom podpořili kvalitu a dali farmářům příležitost zlepšit jejich životní úroveň. Všechny naše výrobky vyrábíme s vášní v naší moderní čokoládovně v Calamba v Laguně, která je vybavena nejnovějšími technologiemi a certifikacemi (HACCP, HALAL). Náš závazek ke kvalitě a inovacím nám umožňuje ctít charakteristické chutě našeho kakaa s jeho historií a transformovat je do originálních receptur s využitím časem prověřených technik.
Zveme vás, abyste se připojili k našemu úsilí šířit lásku k jemné čokoládě, která pomáhá filipínským farmářům!