Auro - Weiße Schokolade Plant-Based Calamansi Cheesecake 34%
Artikelnummer: 3897Detaillierte Produktbeschreibung
Aus der von Filippino Fiesta inspirierten Kollektion: Diese Tafel ist ein wahrer Gaumenschmaus!
Entdecken Sie ein Fest der tropischen Aromen mit dem erfrischenden Calamansi Cheesecake: eine Kombination aus Calamansi in 34% pflanzlicher weißer Schokolade, gemischt mit köstlich gewürzten Keksstücken.
Die Calamansi ist eine typische philippinische Zitrusfrucht, die vermutlich eine Kreuzung aus Mandarine und Kumquat ist.
Das Verpackungsdesign ist festlich, angelehnt an das Kadayawan-Fest in Davao, das zu Ehren einer reichhaltigen Ernte gefeiert wird. Erleben Sie diese Reichhaltigkeit in jedem Biss.
Zutaten: Rohrzucker, Kakaobutter, Haferpulver, Gewürzkekse (Weizenmehl, Zucker, pflanzliches Öl, Kandissirup, Natriumbikarbonat als Backtriebmittel, Sojamehl, Salz, Zimt), Calamansi-Extrakt, natürlicher Vanilleextrakt, Meersalz
Enthält Hafer, Weizen und Soja. Kann auch Spuren von Milch, Nüssen und Erdnüssen enthalten.
Zusätzliche Parameter
Kategorie: | Weiße Pralinen |
---|---|
Gewicht: | 0.06 kg |
Allergene: | Laktosefrei, Vegan |
Prozent Kakao: | 34 |
Importeur: | Čokolandia, Carezza s.r.o., Lidická 700/19, 602 00 Brno-Veveří |
Dieser Artikel ist leider ausverkauft… |
Seien Sie der Erste, der einen Beitrag über diesen Artikel schreibt.
Seien Sie der Erste, der einen Beitrag über diesen Artikel schreibt.
Nur registrierte Benutzer können Beiträge einreichen. Bitte einloggen oder registrieren.
Mezinárodně oceněná prémiová značka čokolády typu „bean-to-bar“ vycházející z udržitelnosti prostřednictvím přímého obchodu vyráběná pouze z těch nejlepších surovin a kvalitních filipínských produktů.
Filipínská Bean-To-Bar čokoláda
Au je chemické označení pro zlato. Oro znamená zlato ve filipínštině a španělštině. Spolu Auro - vyslovení: oro.
Filipíny byly první zemí v Asii, kde bylo před 300 lety zavedeno pěstování kakaa. Kolem toho vznikla bohatá kulturní tradice.
Auro Chocolate je ceněná filipínská bean-to-bar čokoládovna, která se zabývá výrobou jemného kakaa a čokolády přímo z bobů získávaných od zemědělských partnerů z oblasti Mindanao. Kakao, které Auro používá, pochází přímo od farmářů z jednotlivých oblastí.Názvy jednotlivých čokolád na to odkazují.Naše boby nakupujeme za až třikrát vyšší cenu, abychom podpořili kvalitu a dali farmářům příležitost zlepšit jejich životní úroveň. Všechny naše výrobky vyrábíme s vášní v naší moderní čokoládovně v Calamba v Laguně, která je vybavena nejnovějšími technologiemi a certifikacemi (HACCP, HALAL). Náš závazek ke kvalitě a inovacím nám umožňuje ctít charakteristické chutě našeho kakaa s jeho historií a transformovat je do originálních receptur s využitím časem prověřených technik.
Zveme vás, abyste se připojili k našemu úsilí šířit lásku k jemné čokoládě, která pomáhá filipínským farmářům!