🚚 Die aktuelle Lieferzeit beträgt 4-8 Werktage (DE, AT) 🚚

Georgia Ramon - Guatemala 55 % Vollmilch

Artikelnummer: 4326
Bean To Bar
€8,70 €7,77 ohne MwSt.
Bestellt
Lieferoptionen
Dieser Artikel ist leider ausverkauft…

Detaillierte Informationen

Detaillierte Produktbeschreibung

Guatemala, der bevölkerungsreichste Staat in Zentralamerika, liegt im Süden der Halbinsel Yucatán. Es grenzt im Südosten an Honduras, im Süden an El Salvador, im Norden an Mexiko und im Osten an Belize. Im Jahr 2018 wurde die Kooperative "Comité de Cacao de la Sierra de las Minas" gegründet, ein Zusammenschluss von über 400 Kakaobauernfamilien entlang des Flusses Rio Polochic. Seit 2021 ist Georgia Ramon Teil der Genossenschaft DeLaSelva, um eine noch engere Zusammenarbeit mit den Kakaobauern zu ermöglichen. Weitere Informationen findest du unter:

www.delaselva.de

 

Aromaprofil

Aromen von roten Früchten (reife Kirschen und Brombeere). Mit Noten von Sahne und Gewürzen. Lieblich & harmonisch fruchtig.

Zutaten

Kakaomasse, Kakaobutter, Vollmilchpulver, Rohrohrzucker.

Kann Spuren von Schalenfrüchtenenthalten.

 

 

 

Zusätzliche Parameter

Kategorie: Milchschokolade
Gewicht: 0.05 kg
Allergene: Glutenfrei, Kein Soja, Organické, BIO
Kategorie: Milch
Prozent Kakao: 55
Importeur: Čokolandia, Carezza s.r.o., Lidická 700/19, 602 00 Brno-Veveří
Dieser Artikel ist leider ausverkauft…

Seien Sie der Erste, der einen Beitrag über diesen Artikel schreibt.

Dieses Feld nicht ausfüllen:

Seien Sie der Erste, der einen Beitrag über diesen Artikel schreibt.

Nur registrierte Benutzer können Beiträge einreichen. Bitte einloggen oder registrieren.

Dieses Feld nicht ausfüllen:

georgiaramon_webversion

založili na jaře 2015 Georg Bernardini a Ramona Gustmann ve čtvrti Oberkassel v Bonnu.
Od 1. listopadu 2020 je novým majitelem společnosti Georgia Ramon Phillip Butzmann.
Phillip Butzmann je vyškolený cukrář, úspěšně ukončil trénink čokolády v Solingenu a brzy dokončí studium potravinářské technologie.
Naše výrobky

Zaměřujeme se na kvalitu, kreativitu a rozmanitost. Abychom se zde nemuseli omezovat, nepoužíváme výhradně (ale velmi často) organické suroviny. Organické suroviny nejsou vždy k dispozici v požadované kvalitě. Organické je dobré, ale ne vždy to znamená, že je kvalitnější. Existují také určité suroviny, zejména vzácné kakaové boby, jen ve velmi omezeném množství nebo vůbec ne v bio kvalitě. Nechceme se však obejít bez tak jemných surovin.
Udržitelnost, spravedlivý obchod a dětská práce
I když nevyrábíme vše v bio kvalitě, věnujeme velkou pozornost tomu, odkud a od koho naše suroviny získáváme. V některých případech nakupujeme kakaová zrna přímo od vlastníků plantáží a družstev, ale také od důvěryhodných prodejců kakaa.

Spravedlivé platby kakaovým farmářům jsou pro nás stejně důležité jako záruka, že naši producenti nedovolí dětskou práci.
Všechny naše kakaové boby proto pocházejí ze spravedlivého obchodu nebo pocházejí přímo od výrobců. Naši prodejci kakaa zaručují spravedlivý obchod a vyloučení dětské práce.

Pokud je to možné, přesvědčujeme se na místě, že tyto záruky jsou dodržovány.

DSC_1500_1280x1280@2x

TVOŘIVOST
Klasika tvoří základ naší práce. Kromě toho bychom také chtěli vytvořit nové chuťové zážitky: Veganská čokoláda s červenou řepou a kokosem, tmavá čokoláda s liškami nebo ovocně kyselá malinová čokoláda s jemným růžovým olejem ukazují, co je s čokoládou možné a chutné.