Georgia Ramon - Vegan M!lk 55 %
Artikelnummer: 4308Detaillierte Produktbeschreibung
Entdecken Sie die zarte Köstlichkeit von Vegan M!lk:
Unsere innovative vegane Milchschokolade aus erstklassigem Reis- und Mandelmehl. Unsere einzigartige Rezeptur kombiniert den cremigen Genuss der Milchschokolade mit einer 100% pflanzlichen Basis.
Erleben Sie den sanften Schmelz und die seidige Textur von Vegan M!lk, einer Schokolade, die ohne jegliche tierische Produkte auskommt. Die reichhaltigen Aromen der Milchschokolade werden Sie in jedem Bissen verführen.
Nicht nur ein Genuss, sondern auch eine bewusste Entscheidung für eine nachhaltige Ernährung. Vegan M!lk vereint Geschmack und Ethik, während es Respekt für die Umwelt und Tierwelt zeigt.
Gönnen Sie sich den puren Genuss von Vegan M!lk. Perfekt für Schokoladenliebhaber, die auf der Suche nach einer hochwertigen pflanzlichen Alternative sind, die den Genuss der Milchschokolade auf eine neue Ebene hebt. Machen Sie Vegan M!lk zu Ihrer bevorzugten Wahl für einen nachhaltigen und köstlichen Schokoladengenuss.
Zutaten: Kakaomasse, Rohrohrzucker, Kakaobutter, Reismehl (8,5%), Mandelmehl (8,5%).
Kann Spuren von Milch und Schalenfrüchten enthalten.
Zusätzliche Parameter
Kategorie: | Milchschokolade |
---|---|
Gewicht: | 0.05 kg |
Allergene: | Glutenfrei, Laktosefrei, Vegan, Kein Soja, Organické, BIO |
Prozent Kakao: | 55 |
Importeur: | Čokolandia, Carezza s.r.o., Lidická 700/19, 602 00 Brno-Veveří |
Dieser Artikel ist leider ausverkauft… |
Seien Sie der Erste, der einen Beitrag über diesen Artikel schreibt.
Seien Sie der Erste, der einen Beitrag über diesen Artikel schreibt.
Nur registrierte Benutzer können Beiträge einreichen. Bitte einloggen oder registrieren.
založili na jaře 2015 Georg Bernardini a Ramona Gustmann ve čtvrti Oberkassel v Bonnu.
Od 1. listopadu 2020 je novým majitelem společnosti Georgia Ramon Phillip Butzmann.
Phillip Butzmann je vyškolený cukrář, úspěšně ukončil trénink čokolády v Solingenu a brzy dokončí studium potravinářské technologie.
Naše výrobky
Zaměřujeme se na kvalitu, kreativitu a rozmanitost. Abychom se zde nemuseli omezovat, nepoužíváme výhradně (ale velmi často) organické suroviny. Organické suroviny nejsou vždy k dispozici v požadované kvalitě. Organické je dobré, ale ne vždy to znamená, že je kvalitnější. Existují také určité suroviny, zejména vzácné kakaové boby, jen ve velmi omezeném množství nebo vůbec ne v bio kvalitě. Nechceme se však obejít bez tak jemných surovin.
Udržitelnost, spravedlivý obchod a dětská práce
I když nevyrábíme vše v bio kvalitě, věnujeme velkou pozornost tomu, odkud a od koho naše suroviny získáváme. V některých případech nakupujeme kakaová zrna přímo od vlastníků plantáží a družstev, ale také od důvěryhodných prodejců kakaa.
Spravedlivé platby kakaovým farmářům jsou pro nás stejně důležité jako záruka, že naši producenti nedovolí dětskou práci.
Všechny naše kakaové boby proto pocházejí ze spravedlivého obchodu nebo pocházejí přímo od výrobců. Naši prodejci kakaa zaručují spravedlivý obchod a vyloučení dětské práce.
Pokud je to možné, přesvědčujeme se na místě, že tyto záruky jsou dodržovány.
TVOŘIVOST
Klasika tvoří základ naší práce. Kromě toho bychom také chtěli vytvořit nové chuťové zážitky: Veganská čokoláda s červenou řepou a kokosem, tmavá čokoláda s liškami nebo ovocně kyselá malinová čokoláda s jemným růžovým olejem ukazují, co je s čokoládou možné a chutné.