🚚 Die aktuelle Lieferzeit beträgt 4-8 Werktage (DE, AT) 🚚

Georgia Ramon Ziegenmilch 55 % BIO

Artikelnummer: 4239
€8,70 €7,77 ohne MwSt.
Bestellt
Lieferoptionen
Dieser Artikel ist leider ausverkauft…

Ziegenmilch und Schokolade passen sehr gut zusammen. Diese Tafel enthält milde 15% Bio-Ziegenmilch und ist milchig-cremig im Geschmack.

Detaillierte Informationen

Detaillierte Produktbeschreibung

Die Kakaobohnen stammen von Öko Caribe. Georg Bernardini verwendet diesen Kakao auch für die Dominikanische Republik 72% BIO-Tafel .

Die Bio-Ziegenmilch, aus der das Ziegenmilchpulver hergestellt wird, ist mild und reich an Eiweiß und stammt von Bettinehoeve, NL. Etwa 45 Ziegenzüchter sind hierfür im Verbund tätig.

Aroma: Milchig-cremig mit einer dezenten Note von Ziegenmilch

Zutaten: Kakaobutter, Rohrohrzucker, Kakaomasse, Ziegenmilchpulver (15%)

Kann Spuren von Schalenfrüchten, Erdnüsse, Sesam und Kuhmilch enthalten.

Zusätzliche Parameter

Kategorie: Milchschokolade
Gewicht: 0.05 kg
Allergene: Glutenfrei
Prozent Kakao: 55
Importeur: Čokolandia, Carezza s.r.o., Lidická 700/19, 602 00 Brno-Veveří
Dieser Artikel ist leider ausverkauft…

Seien Sie der Erste, der einen Beitrag über diesen Artikel schreibt.

Dieses Feld nicht ausfüllen:

Seien Sie der Erste, der einen Beitrag über diesen Artikel schreibt.

Nur registrierte Benutzer können Beiträge einreichen. Bitte einloggen oder registrieren.

Dieses Feld nicht ausfüllen:

georgiaramon_webversion

založili na jaře 2015 Georg Bernardini a Ramona Gustmann ve čtvrti Oberkassel v Bonnu.
Od 1. listopadu 2020 je novým majitelem společnosti Georgia Ramon Phillip Butzmann.
Phillip Butzmann je vyškolený cukrář, úspěšně ukončil trénink čokolády v Solingenu a brzy dokončí studium potravinářské technologie.
Naše výrobky

Zaměřujeme se na kvalitu, kreativitu a rozmanitost. Abychom se zde nemuseli omezovat, nepoužíváme výhradně (ale velmi často) organické suroviny. Organické suroviny nejsou vždy k dispozici v požadované kvalitě. Organické je dobré, ale ne vždy to znamená, že je kvalitnější. Existují také určité suroviny, zejména vzácné kakaové boby, jen ve velmi omezeném množství nebo vůbec ne v bio kvalitě. Nechceme se však obejít bez tak jemných surovin.
Udržitelnost, spravedlivý obchod a dětská práce
I když nevyrábíme vše v bio kvalitě, věnujeme velkou pozornost tomu, odkud a od koho naše suroviny získáváme. V některých případech nakupujeme kakaová zrna přímo od vlastníků plantáží a družstev, ale také od důvěryhodných prodejců kakaa.

Spravedlivé platby kakaovým farmářům jsou pro nás stejně důležité jako záruka, že naši producenti nedovolí dětskou práci.
Všechny naše kakaové boby proto pocházejí ze spravedlivého obchodu nebo pocházejí přímo od výrobců. Naši prodejci kakaa zaručují spravedlivý obchod a vyloučení dětské práce.

Pokud je to možné, přesvědčujeme se na místě, že tyto záruky jsou dodržovány.

DSC_1500_1280x1280@2x

TVOŘIVOST
Klasika tvoří základ naší práce. Kromě toho bychom také chtěli vytvořit nové chuťové zážitky: Veganská čokoláda s červenou řepou a kokosem, tmavá čokoláda s liškami nebo ovocně kyselá malinová čokoláda s jemným růžovým olejem ukazují, co je s čokoládou možné a chutné.