Auro Milchschokolade mit Bananenchips 42% (27 g)
Artikelnummer: 2169Detaillierte Produktbeschreibung
Die Philippinen sind die Nummer 5 der Welt, wenn es um Bananenexporte geht. 80% stammen von der Insel Mindanao, von der die Davao-Region mit Abstand am meisten liefert. Die Provinz Davao del Norte ist auch als Bananenhauptstadt der Philippinen bekannt. Kakao wird oft unter Bananen- und anderen hohen Fruchtbäumen angebaut. Deshalb wächst auch viel Kakao in der Region Davao.
Die Bananen werden für diese Tafel getrocknet, geröstet und gehackt.
Geschmack:
Zutaten: Rohrzucker, Kakaomasse, Kakaobutter, Vollmilchpulver, Magermilchpulver, Bananenchips, Emulgator (Sojalecithin), natürlicher Vanille-Extrakt
Enthält Milch und Soja. Kann aber auch Spuren von Nüssen und Erdnüssen enthalten.
Zusätzliche Parameter
Kategorie: | Tafelschokolade |
---|---|
Gewicht: | 0.027 kg |
Kategorie: | Milch |
Prozent Kakao: | 42 |
Importeur: | Čokolandia, Carezza s.r.o., Lidická 700/19, 602 00 Brno-Veveří |
Dieser Artikel ist leider ausverkauft… |
Seien Sie der Erste, der einen Beitrag über diesen Artikel schreibt.
Seien Sie der Erste, der einen Beitrag über diesen Artikel schreibt.
Nur registrierte Benutzer können Beiträge einreichen. Bitte einloggen oder registrieren.
Mezinárodně oceněná prémiová značka čokolády typu „bean-to-bar“ vycházející z udržitelnosti prostřednictvím přímého obchodu vyráběná pouze z těch nejlepších surovin a kvalitních filipínských produktů.
Filipínská Bean-To-Bar čokoláda
Au je chemické označení pro zlato. Oro znamená zlato ve filipínštině a španělštině. Spolu Auro - vyslovení: oro.
Filipíny byly první zemí v Asii, kde bylo před 300 lety zavedeno pěstování kakaa. Kolem toho vznikla bohatá kulturní tradice.
Auro Chocolate je ceněná filipínská bean-to-bar čokoládovna, která se zabývá výrobou jemného kakaa a čokolády přímo z bobů získávaných od zemědělských partnerů z oblasti Mindanao. Kakao, které Auro používá, pochází přímo od farmářů z jednotlivých oblastí.Názvy jednotlivých čokolád na to odkazují.Naše boby nakupujeme za až třikrát vyšší cenu, abychom podpořili kvalitu a dali farmářům příležitost zlepšit jejich životní úroveň. Všechny naše výrobky vyrábíme s vášní v naší moderní čokoládovně v Calamba v Laguně, která je vybavena nejnovějšími technologiemi a certifikacemi (HACCP, HALAL). Náš závazek ke kvalitě a inovacím nám umožňuje ctít charakteristické chutě našeho kakaa s jeho historií a transformovat je do originálních receptur s využitím časem prověřených technik.
Zveme vás, abyste se připojili k našemu úsilí šířit lásku k jemné čokoládě, která pomáhá filipínským farmářům!