Auro x Don Papa Zartbitterschokolade mit 70 % Rum angereichert
Artikelnummer: 3786Verwandte Produkte
Detaillierte Produktbeschreibung
Limited Edition
Eingebettet in die tropischen Berge wird Saloy mit frischem Quellwasser gespeist, das durch seine üppigen Wälder fließt, was der Schokolade einen sehr dynamischen Geschmack verleiht.
Saloy ist eine Gemeinde mit knapp 2.100 Einwohnern, Teil der Stadt Davao, auf der Südinsel Mindanao. Davao war einst das Zentrum des Kakaoanbaus. Saloy liegt tatsächlich weit außerhalb der Stadt Davao, in der bergigen Gegend des Tropenwaldes.
Seit etwa 2010 hat Don Papa die Philippinen als Rumland auf die Weltkarte gesetzt. Es ist auch der erste echte, handwerklich hergestellte philippinische Rum. Und das, während die Philippinen so ziemlich das Land sind, das am meisten Rum trinkt
Und jetzt die beste Schokolade x der beste Rum!
Verkostungsnotizen: Don Papa Rum
Zutaten: Kakaobohnen, Rohrzucker, Kakaobutter, Rum
Kann Spuren von Milch, Hafer, Soja, Schalenfrüchten und Erdnüssen enthalten.
Zusätzliche Parameter
Kategorie: | Tafelschokolade |
---|---|
Gewicht: | 0.06 kg |
Prozent Kakao: | 70 |
Importeur: | Čokolandia, Carezza s.r.o., Lidická 700/19, 602 00 Brno-Veveří |
Seien Sie der Erste, der einen Beitrag über diesen Artikel schreibt.
Nur registrierte Benutzer können Beiträge einreichen. Bitte einloggen oder registrieren.
Mezinárodně oceněná prémiová značka čokolády typu „bean-to-bar“ vycházející z udržitelnosti prostřednictvím přímého obchodu vyráběná pouze z těch nejlepších surovin a kvalitních filipínských produktů.
Filipínská Bean-To-Bar čokoláda
Au je chemické označení pro zlato. Oro znamená zlato ve filipínštině a španělštině. Spolu Auro - vyslovení: oro.
Filipíny byly první zemí v Asii, kde bylo před 300 lety zavedeno pěstování kakaa. Kolem toho vznikla bohatá kulturní tradice.
Auro Chocolate je ceněná filipínská bean-to-bar čokoládovna, která se zabývá výrobou jemného kakaa a čokolády přímo z bobů získávaných od zemědělských partnerů z oblasti Mindanao. Kakao, které Auro používá, pochází přímo od farmářů z jednotlivých oblastí.Názvy jednotlivých čokolád na to odkazují.Naše boby nakupujeme za až třikrát vyšší cenu, abychom podpořili kvalitu a dali farmářům příležitost zlepšit jejich životní úroveň. Všechny naše výrobky vyrábíme s vášní v naší moderní čokoládovně v Calamba v Laguně, která je vybavena nejnovějšími technologiemi a certifikacemi (HACCP, HALAL). Náš závazek ke kvalitě a inovacím nám umožňuje ctít charakteristické chutě našeho kakaa s jeho historií a transformovat je do originálních receptur s využitím časem prověřených technik.
Zveme vás, abyste se připojili k našemu úsilí šířit lásku k jemné čokoládě, která pomáhá filipínským farmářům!