Blanxart Congo mléčná čokoláda 42% BIO
Artikelnummer: 2173Detaillierte Produktbeschreibung
Blanxart Congo mléčná čokoláda 42% BIO
Organická mléčná čokoláda vyrobená z kakaa Forastero z Konga.
Mezi východní Afrikou a deštnými pralesy v obrovském povodí Konga,přímo na rovníku leží,pokryté ledem pohoří Mountains of the Moon ( Měsíční pohoří ). Podle starořeckého geografa Ptolemaya bylo toto pohoří mýtickým zdrojem Nilu.
Nižší svahy hor se vyznačují mírným a jedinečným podnebím,které umožňuje pěstovat vyjímečnou a velmi distinovanou vanilku a kakao s velmi ovocnou chutí. Mountains of the Moon značí čisté a vyjímečné produkty dělané v souladu s přírodou,systémem trvalé a spravedlivé filosofie naší společnosti již po čtyři generace.
Naše kakao a vanilka roste na plantážích více než tisíce malých farem. Je certifikováno jako organic a fair trade. Zajisťujeme bezchybnou kvalitu zemědělců, kteří jsou vyškoleni k tomu, aby věnovali náležitou pozornost půdě, terénu a mikroklimatu, aby co nejlépe odpovídali místu, plodinám a agronomii a sklízeli se pouze zdravé a zralé plody.
Spravedlivá a transparentní spolupráce se zemědělci pomáhá zajistit, aby farmáři a jejich rodiny vydělávali slušně a mohli stavět svou budoucnost na ekologickém zemědělství kakaa a vanilky
Složení: Cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, kakao, vanilka. Může obsahovat stopy mléka, ořechů a sóji.
Chuťové tóny: Tóny skořice, kávy a karamelu.
Zusätzliche Parameter
Kategorie: | Tafelschokolade |
---|---|
Gewicht: | 0.125 kg |
Allergene: | Glutenfrei, Organické |
Kategorie: | Milch |
Prozent Kakao: | 42 |
Dieser Artikel ist leider ausverkauft… |
Seien Sie der Erste, der einen Beitrag über diesen Artikel schreibt.
Seien Sie der Erste, der einen Beitrag über diesen Artikel schreibt.
Nur registrierte Benutzer können Beiträge einreichen. Bitte einloggen oder registrieren.
Řemeslná čokoláda z kakaa jednoho původu.
NAŠE HISTORIE
Tradice a výroba čokolády z jiného století.
Bylo to v dubnu 1954, kdy se mistr čokolády Francesc Agrás vydal na dlouhou cestu nejlepšími cukrárnami v Evropě.
Jeho vášní pro dokonalost v řemeslných cukrovinkách bylo semínko, které vedlo k založení jedné z nejznámějších katalánských továren na čokoládu: Bombons Blanxart.
Všechno to začalo ve skromné dílně v sousedství Les Corts (Barcelona) a plněním snu: přinést do čokolády ty nejlepší kakaové boby z Ghany, Konga a Guayaquilu.
OD BOBU K ČOKOLÁDĚ
Dokonalost naší řemeslné čokolády.
Bean to Bar (od bobu k čokoládě) je název procesu, který začíná, když řemeslník vybere kakaové boby a zpracuje je na čokoládové tabulku nebo čokolády, které sám zabalí a prodá.
Jedná se o proces řemeslné výroby, který vyžaduje zvláštní znalost produktu, trpělivost, prioritu v kvalitě a ochotu nabídnout labužníkovi to nejlepší kakao.
Blanxart je tomuto přístupu věrný a spoléhá na kakao jednoho původu pro čokoládu vynikající kvality.