🚚 Die aktuelle Lieferzeit beträgt 4-8 Werktage (DE, AT) 🚚

Blanxart Dominikánská Republika 82% BIO

Artikelnummer: 2176
Single Origin Bean To Bar
Marke: Blanxart
€7,15 €6,38 ohne MwSt.
Bestellt
Lieferoptionen
Dieser Artikel ist leider ausverkauft…

82% Organická hořká čokoláda s dominikánským kakaem.

Detaillierte Informationen

Garance kvality čokolády
Garance kvality čokolády
Jedinečná ruční práce
Jedinečná ruční práce
Poctivá výroba
Poctivá výroba

Detaillierte Produktbeschreibung

Blanxart Dominikánská Republika 89% BIO

82% Organická hořká čokoláda s dominikánským kakaem.

Složení: Kakao, kakaové máslo, cukr, vanilka.

Může obsahovat stopy mléka, ořechů a sóji.

Zusätzliche Parameter

Kategorie: Tafelschokolade
Gewicht: 0.08 kg
Allergene: Glutenfrei, Laktosefrei, Vegan, Organické
Kategorie: Dunkel
Prozent Kakao: 89
Importeur: Čokolandia, Carezza s.r.o., Lidická 700/19, 602 00 Brno-Veveří
Dieser Artikel ist leider ausverkauft…

Seien Sie der Erste, der einen Beitrag über diesen Artikel schreibt.

Dieses Feld nicht ausfüllen:

Seien Sie der Erste, der einen Beitrag über diesen Artikel schreibt.

Nur registrierte Benutzer können Beiträge einreichen. Bitte einloggen oder registrieren.

Dieses Feld nicht ausfüllen:

Sicherheitskontrolle

Řemeslná čokoláda z kakaa jednoho původu.

nosotros_historia

NAŠE HISTORIE

Tradice a výroba čokolády z jiného století.

Bylo to v dubnu 1954, kdy se mistr čokolády Francesc Agrás vydal na dlouhou cestu nejlepšími cukrárnami v Evropě.

Jeho vášní pro dokonalost v řemeslných cukrovinkách bylo semínko, které vedlo k založení jedné z nejznámějších katalánských továren na čokoládu: Bombons Blanxart.

Všechno to začalo ve skromné ​​dílně v sousedství Les Corts (Barcelona) a plněním snu: přinést do čokolády ty nejlepší kakaové boby z Ghany, Konga a Guayaquilu.

nosotros_bean_to_bar

OD BOBU K ČOKOLÁDĚ

Dokonalost naší řemeslné čokolády.

Bean to Bar (od bobu k čokoládě) je název procesu, který začíná, když řemeslník vybere kakaové boby a zpracuje je na čokoládové tabulku nebo čokolády, které sám zabalí a prodá.

Jedná se o proces řemeslné výroby, který vyžaduje zvláštní znalost produktu, trpělivost, prioritu v kvalitě a ochotu nabídnout labužníkovi to nejlepší kakao.

Blanxart je tomuto přístupu věrný a spoléhá na kakao jednoho původu pro čokoládu vynikající kvality.

 

Folgen Sie Chocolenka und teilen Sie Fotos von einzigartigen Geschenken mit dem Hashtag #chocolenka

🐣 Novinka! Velikonoční kolekce 12 pralinek 🐞 Přivítejte jaro s limitovanou edicí našich ručně vyráběných pralinek! Tato...
🔩 Dort týdne od našich zákazníků! 🛠️ Tento dort oslavil krásné 20. narozeniny jednoho šikovného kutila. A jak jinak než se...
🎸 Dort týdne od našich zákazníků! 🎶 Tentokrát tady máme dort pro vášnivého kytaristu, kde zákazník využil naši čokoládovou...
Jarní novinka je tady! 🌸🍫 Jedinečné spojení prémiové francouzské bílé čokolády Michel Cluizel a sušených květů, které svou...
🎣 Dort týdne od našich zákazníků! 🎂 Dnes vám ukazujeme krásný dort pro rybáře Fandu, na kterém si zákaznice Ivana pohrála...
Vyhlášení soutěže o čokoládovou kytici v hodnotě 1500 Kč! 🤩🍫 Pojďte s námi vylosovat výherce 🍫🌸