Blanxart Dominikanische Republik 99% Bio
Artikelnummer: 2175Detaillierte Produktbeschreibung
Blanxart Dominikanische Republik 99% Bio
Die Serien Classic und Premium Origins sind die Schokoladenauswahl von Blanxart für die anspruchsvollsten Gaumen. Diese Tafeln wurden kreiert, um das Aroma und den Charakter von Kakaobohnen aus einer Vielzahl von fernen Ländern hervorzuheben.
Die 99%ige Bio-Tafel aus der Dominikanischen Republik, die aus Kakaobohnen der Sorte Trinitario hergestellt wird, ist eine intensive und aromatische Schokolade für alle, die reinste Schokolade mit sehr geringem Zuckergehalt suchen.
Geschmacksnoten: pflanzliche und erdige Noten, gemildert durch Anklänge von Gewürzen und tropischen Früchten.
Zutaten: Kakao, Kakaobutter, Zucker, Vanille.
Vegan und glutenfrei.
Kann Spuren von Milch, Nüssen und Soja enthalten.
Zusätzliche Parameter
Kategorie: | Tafelschokolade |
---|---|
Gewicht: | 0.08 kg |
Allergene: | Glutenfrei, Laktosefrei, Vegan, Organické, BIO |
Kategorie: | Dunkel |
Prozent Kakao: | 99 |
Importeur: | Čokolandia, Carezza s.r.o., Lidická 700/19, 602 00 Brno-Veveří |
Dieser Artikel ist leider ausverkauft… |
Seien Sie der Erste, der einen Beitrag über diesen Artikel schreibt.
Seien Sie der Erste, der einen Beitrag über diesen Artikel schreibt.
Nur registrierte Benutzer können Beiträge einreichen. Bitte einloggen oder registrieren.
Řemeslná čokoláda z kakaa jednoho původu.
NAŠE HISTORIE
Tradice a výroba čokolády z jiného století.
Bylo to v dubnu 1954, kdy se mistr čokolády Francesc Agrás vydal na dlouhou cestu nejlepšími cukrárnami v Evropě.
Jeho vášní pro dokonalost v řemeslných cukrovinkách bylo semínko, které vedlo k založení jedné z nejznámějších katalánských továren na čokoládu: Bombons Blanxart.
Všechno to začalo ve skromné dílně v sousedství Les Corts (Barcelona) a plněním snu: přinést do čokolády ty nejlepší kakaové boby z Ghany, Konga a Guayaquilu.
OD BOBU K ČOKOLÁDĚ
Dokonalost naší řemeslné čokolády.
Bean to Bar (od bobu k čokoládě) je název procesu, který začíná, když řemeslník vybere kakaové boby a zpracuje je na čokoládové tabulku nebo čokolády, které sám zabalí a prodá.
Jedná se o proces řemeslné výroby, který vyžaduje zvláštní znalost produktu, trpělivost, prioritu v kvalitě a ochotu nabídnout labužníkovi to nejlepší kakao.
Blanxart je tomuto přístupu věrný a spoléhá na kakao jednoho původu pro čokoládu vynikající kvality.