🚚 Die aktuelle Lieferzeit beträgt 4-8 Werktage (DE, AT) 🚚

Blanxart Nicaragua – Bosawas 85% BIO

Artikelnummer: 2178
Single Origin Bean To Bar
Marke: Blanxart
€7,15 €6,38 ohne MwSt.
Bestellt
Lieferoptionen
Dieser Artikel ist leider ausverkauft…

Organická hořká čokoláda vyrobená z 85% Criollo a kakaa Trinitario z Nikaraguy.

Detaillierte Informationen

Detaillierte Produktbeschreibung

Blanxart Nicaragua – Bosawas 85% BIO

Organická hořká čokoláda vyrobená z 85% Criollo a kakaa Trinitario z Nikaraguy.

Složení: Kakao, cukr, kakaové máslo.

Může obsahovat stopy mléka, ořechů a sóji.

Chuťové tóny: Tóny citronu, pomeranče, květin a ořechů.

Zusätzliche Parameter

Kategorie: Tafelschokolade
Gewicht: 0.125 kg
Allergene: Glutenfrei, Laktosefrei, Vegan, Organické
Kategorie: Dunkel
Prozent Kakao: 85
Importeur: Čokolandia, Carezza s.r.o., Lidická 700/19, 602 00 Brno-Veveří
Dieser Artikel ist leider ausverkauft…

Seien Sie der Erste, der einen Beitrag über diesen Artikel schreibt.

Dieses Feld nicht ausfüllen:

Seien Sie der Erste, der einen Beitrag über diesen Artikel schreibt.

Nur registrierte Benutzer können Beiträge einreichen. Bitte einloggen oder registrieren.

Dieses Feld nicht ausfüllen:

Řemeslná čokoláda z kakaa jednoho původu.

nosotros_historia

NAŠE HISTORIE

Tradice a výroba čokolády z jiného století.

Bylo to v dubnu 1954, kdy se mistr čokolády Francesc Agrás vydal na dlouhou cestu nejlepšími cukrárnami v Evropě.

Jeho vášní pro dokonalost v řemeslných cukrovinkách bylo semínko, které vedlo k založení jedné z nejznámějších katalánských továren na čokoládu: Bombons Blanxart.

Všechno to začalo ve skromné ​​dílně v sousedství Les Corts (Barcelona) a plněním snu: přinést do čokolády ty nejlepší kakaové boby z Ghany, Konga a Guayaquilu.

nosotros_bean_to_bar

OD BOBU K ČOKOLÁDĚ

Dokonalost naší řemeslné čokolády.

Bean to Bar (od bobu k čokoládě) je název procesu, který začíná, když řemeslník vybere kakaové boby a zpracuje je na čokoládové tabulku nebo čokolády, které sám zabalí a prodá.

Jedná se o proces řemeslné výroby, který vyžaduje zvláštní znalost produktu, trpělivost, prioritu v kvalitě a ochotu nabídnout labužníkovi to nejlepší kakao.

Blanxart je tomuto přístupu věrný a spoléhá na kakao jednoho původu pro čokoládu vynikající kvality.