Blanxart Ecuador - Dunkle 95% Guayaquil
Artikelnummer: 2177Detaillierte Produktbeschreibung
Hergestellt aus Kakaobohnen der Sorte Nacional aus der Provinz Guayas in den Serien Classic und Premium Origins stellt Blanxart eine Auswahl an Schokoladen für die anspruchsvollsten Gaumen dar. Diese Tafeln wurden kreiert, um das Aroma und den Charakter von Kakaobohnen aus einer Vielzahl von fernen Ländern hervorzuheben.
Hergestellt aus Kakaobohnen der Sorte Nacional aus der Provinz Guayas in Ecuador. Die Nacional-Kakaobohnen gehören zu den aromatischsten der Welt - und wenn sie flussaufwärts angebaut werden, nennt man sie Arriba.
Geschmacksnoten: intensiv und erdig, aromatisch, mit einer fruchtigen Orangennote.
Zutaten: Kakao, Kakaobutter, Zucker.
Vegan und glutenfrei.
Kann Spuren von Milch, Nüssen, Erdnüssen, Sesam und Soja enthalten.Ecuador. Die Nacional-Kakaobohnen gehören zu den aromatischsten der Welt - und wenn sie flussaufwärts angebaut werden, nennt man sie Arriba.
Zusätzliche Parameter
Kategorie: | Tafelschokolade |
---|---|
Gewicht: | 0.125 kg |
Allergene: | Glutenfrei, Laktosefrei, Vegan, Organické |
Kategorie: | Dunkel |
Prozent Kakao: | 95 |
Importeur: | Čokolandia, Carezza s.r.o., Lidická 700/19, 602 00 Brno-Veveří |
Dieser Artikel ist leider ausverkauft… |
Seien Sie der Erste, der einen Beitrag über diesen Artikel schreibt.
Seien Sie der Erste, der einen Beitrag über diesen Artikel schreibt.
Nur registrierte Benutzer können Beiträge einreichen. Bitte einloggen oder registrieren.
Řemeslná čokoláda z kakaa jednoho původu.
NAŠE HISTORIE
Tradice a výroba čokolády z jiného století.
Bylo to v dubnu 1954, kdy se mistr čokolády Francesc Agrás vydal na dlouhou cestu nejlepšími cukrárnami v Evropě.
Jeho vášní pro dokonalost v řemeslných cukrovinkách bylo semínko, které vedlo k založení jedné z nejznámějších katalánských továren na čokoládu: Bombons Blanxart.
Všechno to začalo ve skromné dílně v sousedství Les Corts (Barcelona) a plněním snu: přinést do čokolády ty nejlepší kakaové boby z Ghany, Konga a Guayaquilu.
OD BOBU K ČOKOLÁDĚ
Dokonalost naší řemeslné čokolády.
Bean to Bar (od bobu k čokoládě) je název procesu, který začíná, když řemeslník vybere kakaové boby a zpracuje je na čokoládové tabulku nebo čokolády, které sám zabalí a prodá.
Jedná se o proces řemeslné výroby, který vyžaduje zvláštní znalost produktu, trpělivost, prioritu v kvalitě a ochotu nabídnout labužníkovi to nejlepší kakao.
Blanxart je tomuto přístupu věrný a spoléhá na kakao jednoho původu pro čokoládu vynikající kvality.