🚚 Die aktuelle Lieferzeit beträgt 4-8 Werktage (DE, AT) 🚚

Georgia Ramon Carolina Reaper Chilli 70%

Artikelnummer: 2186
Tipp Single Origin Bean To Bar
€7,12 €6,36 ohne MwSt.
Auf Lager
Lieferoptionen

Ein echtes Massaker !!!! Genießen Sie äußerst sorgfältig !!!

Detaillierte Informationen

Detaillierte Produktbeschreibung

Carolina Reaper Chile 70%

Verfeinert von Carolina Reaper, der schärfsten Chili der Welt. Mit durchschnittlich 1.569.300 Scoville und Spitzen von über 2.200.000 Scoville. Im November 2013 wurde diese Chili-Sorte als die schärfste der Welt in das Guinness-Buch der Rekorde eingetragen. Diese Schokolade kennt keine Gnade, nur Schmerz. Für wahre Gourmet-Masochisten. Dieser Tisch hat keine Daseinsberechtigung, außer dass viele Leute ihn genießen, wenn scharfe Chili-Schmerzen in ihren Köpfen aufsteigen. Wir haben Sie gewarnt! Nur für die ganz Harten!!!

Scoville-Level: 10+ (1.569.300 Scoville)

Zutaten: Kakaomasse*, Rohrohrzucker*, Kakaobutter*, Chilipulver Carolina Reaper (0,3%), Schmerz
* Aus kontrolliert biologischem Anbau. Gesamtanteil Bio-Rohstoffe: 99,7% DE-ÖKO-003

Kakaoanteil: 70%
Kakaosorte: Dominikanische Republik - Eco Caribe - Trinitario

Glutenfrei
Vegan

Nicht geeignet für Kinder und Freunde, die es nicht extrem heiß mögen

Kann Spuren von Nüssen und Milch enthalten.

Zusätzliche Parameter

Kategorie: Tafelschokolade
Gewicht: 0.05 kg
Allergene: Glutenfrei, Laktosefrei, Vegan, Heiße
Kategorie: Dunkel
Prozent Kakao: 70
Importeur: Čokolandia, Carezza s.r.o., Lidická 700/19, 602 00 Brno-Veveří
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Dieses Feld nicht ausfüllen:
5
MN Avatar of author | 26.09.2022
Chocolate was delicious, thank you!

Seien Sie der Erste, der einen Beitrag über diesen Artikel schreibt.

Nur registrierte Benutzer können Beiträge einreichen. Bitte einloggen oder registrieren.

Dieses Feld nicht ausfüllen:

georgiaramon_webversion

založili na jaře 2015 Georg Bernardini a Ramona Gustmann ve čtvrti Oberkassel v Bonnu.
Od 1. listopadu 2020 je novým majitelem společnosti Georgia Ramon Phillip Butzmann.
Phillip Butzmann je vyškolený cukrář, úspěšně ukončil trénink čokolády v Solingenu a brzy dokončí studium potravinářské technologie.
Naše výrobky

Zaměřujeme se na kvalitu, kreativitu a rozmanitost. Abychom se zde nemuseli omezovat, nepoužíváme výhradně (ale velmi často) organické suroviny. Organické suroviny nejsou vždy k dispozici v požadované kvalitě. Organické je dobré, ale ne vždy to znamená, že je kvalitnější. Existují také určité suroviny, zejména vzácné kakaové boby, jen ve velmi omezeném množství nebo vůbec ne v bio kvalitě. Nechceme se však obejít bez tak jemných surovin.
Udržitelnost, spravedlivý obchod a dětská práce
I když nevyrábíme vše v bio kvalitě, věnujeme velkou pozornost tomu, odkud a od koho naše suroviny získáváme. V některých případech nakupujeme kakaová zrna přímo od vlastníků plantáží a družstev, ale také od důvěryhodných prodejců kakaa.

Spravedlivé platby kakaovým farmářům jsou pro nás stejně důležité jako záruka, že naši producenti nedovolí dětskou práci.
Všechny naše kakaové boby proto pocházejí ze spravedlivého obchodu nebo pocházejí přímo od výrobců. Naši prodejci kakaa zaručují spravedlivý obchod a vyloučení dětské práce.

Pokud je to možné, přesvědčujeme se na místě, že tyto záruky jsou dodržovány.

DSC_1500_1280x1280@2x

TVOŘIVOST
Klasika tvoří základ naší práce. Kromě toho bychom také chtěli vytvořit nové chuťové zážitky: Veganská čokoláda s červenou řepou a kokosem, tmavá čokoláda s liškami nebo ovocně kyselá malinová čokoláda s jemným růžovým olejem ukazují, co je s čokoládou možné a chutné.