🚚 Die aktuelle Lieferzeit beträgt 4-8 Werktage (DE, AT) 🚚

Georgia Ramon Madagascar Ottange 70%

Artikelnummer: 2185
Single Origin Bean To Bar
€7,91 €7,06 ohne MwSt.
Bestellt
Lieferoptionen
Dieser Artikel ist leider ausverkauft…

Detaillierte Informationen

Detaillierte Produktbeschreibung

Madagaskar 70%

Africký stát Madagaskar se nachází u východního pobřeží Mosambiku v Indickém oceánu a je s rozlohou 587 295 kilometrů čtverečních druhým největším ostrovním státem.

Plantáž Mava je jednou z největších kakaových plantáží na Madagaskaru a má rozlohu přibližně 635 hektarů rozdělených do osmi různých farem. Ačkoli plantáž ještě není certifikována jako ekologická, všechny kakaovníky se pěstují v tradičním agrolesnickém systému v ekologickém zemědělství. Ottange Farm je nejmenší z osmi farem a nachází se na břehu řeky Ramena. Roční objem produkce farmy je přibližně 6 tun

Obsah kakaa: 70%

Složení: kakaová hmota, surový třtinový cukr, kakaové máslo

Výrobce: Ottange Farm
Kakaová odrůda: Trinitario
Aromatický profil: tropické citrusové plody, koření, med, nádech pražených ořechů
Pražení: lehké

Může obsahovat stopy ořechů a mléka

Zusätzliche Parameter

Kategorie: Tafelschokolade
Gewicht: 0.05 kg
Allergene: Glutenfrei, Laktosefrei, Vegan
Kategorie: Dunkel
Prozent Kakao: 70
Importeur: Čokolandia, Carezza s.r.o., Lidická 700/19, 602 00 Brno-Veveří
Dieser Artikel ist leider ausverkauft…

Seien Sie der Erste, der einen Beitrag über diesen Artikel schreibt.

Dieses Feld nicht ausfüllen:

Seien Sie der Erste, der einen Beitrag über diesen Artikel schreibt.

Nur registrierte Benutzer können Beiträge einreichen. Bitte einloggen oder registrieren.

Dieses Feld nicht ausfüllen:

georgiaramon_webversion

založili na jaře 2015 Georg Bernardini a Ramona Gustmann ve čtvrti Oberkassel v Bonnu.
Od 1. listopadu 2020 je novým majitelem společnosti Georgia Ramon Phillip Butzmann.
Phillip Butzmann je vyškolený cukrář, úspěšně ukončil trénink čokolády v Solingenu a brzy dokončí studium potravinářské technologie.
Naše výrobky

Zaměřujeme se na kvalitu, kreativitu a rozmanitost. Abychom se zde nemuseli omezovat, nepoužíváme výhradně (ale velmi často) organické suroviny. Organické suroviny nejsou vždy k dispozici v požadované kvalitě. Organické je dobré, ale ne vždy to znamená, že je kvalitnější. Existují také určité suroviny, zejména vzácné kakaové boby, jen ve velmi omezeném množství nebo vůbec ne v bio kvalitě. Nechceme se však obejít bez tak jemných surovin.
Udržitelnost, spravedlivý obchod a dětská práce
I když nevyrábíme vše v bio kvalitě, věnujeme velkou pozornost tomu, odkud a od koho naše suroviny získáváme. V některých případech nakupujeme kakaová zrna přímo od vlastníků plantáží a družstev, ale také od důvěryhodných prodejců kakaa.

Spravedlivé platby kakaovým farmářům jsou pro nás stejně důležité jako záruka, že naši producenti nedovolí dětskou práci.
Všechny naše kakaové boby proto pocházejí ze spravedlivého obchodu nebo pocházejí přímo od výrobců. Naši prodejci kakaa zaručují spravedlivý obchod a vyloučení dětské práce.

Pokud je to možné, přesvědčujeme se na místě, že tyto záruky jsou dodržovány.

DSC_1500_1280x1280@2x

TVOŘIVOST
Klasika tvoří základ naší práce. Kromě toho bychom také chtěli vytvořit nové chuťové zážitky: Veganská čokoláda s červenou řepou a kokosem, tmavá čokoláda s liškami nebo ovocně kyselá malinová čokoláda s jemným růžovým olejem ukazují, co je s čokoládou možné a chutné.