Dřevěné šperkovnice s čokoládou
Ohromte svou drahou polovičku, maminku nebo nejlepší kamarádku originálním a designovým kouskem. Kombinace kvalitní dřevěné šperkovnice a lahodných čokoládových pralinek tvoří dokonalé spojení, které potěší nejen zrak, ale hlavně čich a chuť. Dřevěná šperkovnice je včetně jejího obsahu vyrobena u nás v České republice.
Tato dokonalá souhra dvou krásných ručních prací tvoří luxusní dárek na narozeniny, Vánoce nebo jen tak pro radost. Vybrat si můžete ze dvou barevných provedení, které skvěle zapadnou do jakéhokoliv interiéru.
Skvostný objev – pralinky
Tuto sladkou dobrotu jako první ochutnal francouzský kuchař již v 17. století. Pojmenování „pralinky“ pochází z francouzského slova, respektive francouzského jména hraběte maršála du Plessis-Praslin, pro kterého byly původní čokoládové bonbóny vytvořeny.
Ve 20. století vynalezl cukrář Neuhaus belgické pralinky, které se od těch francouzských liší technologickým postupem. Dovnitř čokoládových pralinek použil drcené mandle.
Později se na trhu objevily ještě pralinky americké receptury, které na rozdíl od výše zmíněných obsahují také smetanu a podobají se fondánu.
Čokoládové pralinky jsou ideálním dárkem
Naše dárková sada, jejichž část tvoří kvalitní dřevěná šperkovnice se třemi zásuvkami, je naplněna 27 vynikajícími pralinkami exotických i kořeněných příchutí. Mezi náplněmi můžete natrefit například na lískový oříšek, ostružinu, limetku, Baileys, skořici, pomeranč nebo maracuju. Lahodné náplně se mění dle sezóny.
Dřevěná šperkovnice s čokoládou je nápaditým dárkem pro každou ženu, která si ráda dopřeje kvalitní mlsání. Po snězení sladkých pralinek najde správná parádnice pro tuto nádhernou šperkovnici využití. Do třech zásuvek si můžete schovat náušnice, náramky, řetízky i prsteny.
Značky
Nejlepší čokoládové pralinky
Při správném skladování, což znamená suché a stinné místo s teplotou nejlépe v rozmezí 18° - 23 °C, vám čokoládové pralinky vydrží až tři měsíce. O jejich trvanlivost ale nemusíte mít starost, jakmile se totiž do těch vynikajících bonbónů pustíte, nebudete moci přestat.
Čokoládu nenechávejte na sluníčku a topení, neskladujte ji na vlhkých místech a rozhodně ji nedávejte do lednice!