Auro - Mana Dark 85%
Code: 2166Product detailed description
The Auro Reserve collection is crafted carefully from the best cocoa beans produced on a specific estate. Every cocoa variety and harvest year is tasted and treated to highlight its flavour characteristics (its ‘terroir’).
‘Mana’ means ‘Heritage’ in Filipino. The farmers of Saloy planted these cocoa trees 40 to 50 years ago, and they have since then been inherited by the next generation, hence the name. The main difference of this Saloy Mana bar compared to the other Saloy bars is that, at 85% cocoa, it is made without any additional cocoa butter. It has a very distinct and different flavour profile. Try it!
Flavour notes: have a look at the diagram (picture).
Ingredients: cocoa beans, cane sugar.
May contain traces of milk, nuts, peanuts and soy.
Additional parameters
Category: | Bean To Bar Chocolates |
---|---|
Weight: | 0.06 kg |
Druh: | Tmavá |
Percentage of cocoa: | 85 |
Importer: | Čokolandia, Carezza s.r.o., Lidická 700/19, 602 00 Brno-Veveří |
The item has been sold out… |
Be the first who will post an article to this item!
Mezinárodně oceněná prémiová značka čokolády typu „bean-to-bar“ vycházející z udržitelnosti prostřednictvím přímého obchodu vyráběná pouze z těch nejlepších surovin a kvalitních filipínských produktů.
Filipínská Bean-To-Bar čokoláda
Au je chemické označení pro zlato. Oro znamená zlato ve filipínštině a španělštině. Spolu Auro - vyslovení: oro.
Filipíny byly první zemí v Asii, kde bylo před 300 lety zavedeno pěstování kakaa. Kolem toho vznikla bohatá kulturní tradice.
Auro Chocolate je ceněná filipínská bean-to-bar čokoládovna, která se zabývá výrobou jemného kakaa a čokolády přímo z bobů získávaných od zemědělských partnerů z oblasti Mindanao. Kakao, které Auro používá, pochází přímo od farmářů z jednotlivých oblastí.Názvy jednotlivých čokolád na to odkazují.Naše boby nakupujeme za až třikrát vyšší cenu, abychom podpořili kvalitu a dali farmářům příležitost zlepšit jejich životní úroveň. Všechny naše výrobky vyrábíme s vášní v naší moderní čokoládovně v Calamba v Laguně, která je vybavena nejnovějšími technologiemi a certifikacemi (HACCP, HALAL). Náš závazek ke kvalitě a inovacím nám umožňuje ctít charakteristické chutě našeho kakaa s jeho historií a transformovat je do originálních receptur s využitím časem prověřených technik.
Zveme vás, abyste se připojili k našemu úsilí šířit lásku k jemné čokoládě, která pomáhá filipínským farmářům!