Auro Saloy 100% Kakaa
Code: 2165Product detailed description
The Auro Reserve collection is crafted carefully from the best cocoa beans produced on a specific estate. Every cocoa variety and harvest year is tasted and treated to highlight its flavour characteristics (its ‘terroir’).
Saloy is a community of just under 2100 inhabitants which is part of Davao City, on the southern Filipino island of Mindanao. Davao was once the centre of cocoa cultivation. Saloy is actually far outside the Davao city limits and lies within a mountainous tropical forest.
Flavour notes: herbs, bergamot, cherries.
Ingredients: cocoa mass.
May contain traces of milk, nuts, peanuts and soy.
Additional parameters
Category: | Bean To Bar Chocolates |
---|---|
Weight: | 0.06 kg |
Druh: | Tmavá |
Percentage of cocoa: | 100 |
Importer: | Čokolandia, Carezza s.r.o., Lidická 700/19, 602 00 Brno-Veveří |
The item has been sold out… |
Mezinárodně oceněná prémiová značka čokolády typu „bean-to-bar“ vycházející z udržitelnosti prostřednictvím přímého obchodu vyráběná pouze z těch nejlepších surovin a kvalitních filipínských produktů.
Filipínská Bean-To-Bar čokoláda
Au je chemické označení pro zlato. Oro znamená zlato ve filipínštině a španělštině. Spolu Auro - vyslovení: oro.
Filipíny byly první zemí v Asii, kde bylo před 300 lety zavedeno pěstování kakaa. Kolem toho vznikla bohatá kulturní tradice.
Auro Chocolate je ceněná filipínská bean-to-bar čokoládovna, která se zabývá výrobou jemného kakaa a čokolády přímo z bobů získávaných od zemědělských partnerů z oblasti Mindanao. Kakao, které Auro používá, pochází přímo od farmářů z jednotlivých oblastí.Názvy jednotlivých čokolád na to odkazují.Naše boby nakupujeme za až třikrát vyšší cenu, abychom podpořili kvalitu a dali farmářům příležitost zlepšit jejich životní úroveň. Všechny naše výrobky vyrábíme s vášní v naší moderní čokoládovně v Calamba v Laguně, která je vybavena nejnovějšími technologiemi a certifikacemi (HACCP, HALAL). Náš závazek ke kvalitě a inovacím nám umožňuje ctít charakteristické chutě našeho kakaa s jeho historií a transformovat je do originálních receptur s využitím časem prověřených technik.
Zveme vás, abyste se připojili k našemu úsilí šířit lásku k jemné čokoládě, která pomáhá filipínským farmářům!