Auro Pražená Bílá Čokoláda s Kešu 32%
Code: 1943Product detailed description
Auro Pražená Bílá Čokoláda s Kešu 32%
Slavné kešu ořechy z Palawanu, nazývané perlou Filipín, harmonicky ladí s bílou čokoládou. Tomu říkáme velká radost!
Kešu ořechy pocházejí z Palawanu, tropického ráje na Filipínách. Těsně nad Kalimantanem (dříve Borneo). Palawan je známý pro své kešu ořechy. Asi 99% všech kešu na Filipínách pochází odtud
Složení: třtinový cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, sušené odstředěné mléko, kešu, emulgátor (sójový lecitin), přírodní vanilkový extrakt
Alergeny: mléko, sója, kešu
Additional parameters
Category: | White chocolate |
---|---|
Weight: | 0.027 kg |
Druh: | Bílá |
Percentage of cocoa: | 32 |
Importer: | Čokolandia, Carezza s.r.o., Lidická 700/19, 602 00 Brno-Veveří |
The item has been sold out… |
Be the first who will post an article to this item!
Mezinárodně oceněná prémiová značka čokolády typu „bean-to-bar“ vycházející z udržitelnosti prostřednictvím přímého obchodu vyráběná pouze z těch nejlepších surovin a kvalitních filipínských produktů.
Filipínská Bean-To-Bar čokoláda
Au je chemické označení pro zlato. Oro znamená zlato ve filipínštině a španělštině. Spolu Auro - vyslovení: oro.
Filipíny byly první zemí v Asii, kde bylo před 300 lety zavedeno pěstování kakaa. Kolem toho vznikla bohatá kulturní tradice.
Auro Chocolate je ceněná filipínská bean-to-bar čokoládovna, která se zabývá výrobou jemného kakaa a čokolády přímo z bobů získávaných od zemědělských partnerů z oblasti Mindanao. Kakao, které Auro používá, pochází přímo od farmářů z jednotlivých oblastí.Názvy jednotlivých čokolád na to odkazují.Naše boby nakupujeme za až třikrát vyšší cenu, abychom podpořili kvalitu a dali farmářům příležitost zlepšit jejich životní úroveň. Všechny naše výrobky vyrábíme s vášní v naší moderní čokoládovně v Calamba v Laguně, která je vybavena nejnovějšími technologiemi a certifikacemi (HACCP, HALAL). Náš závazek ke kvalitě a inovacím nám umožňuje ctít charakteristické chutě našeho kakaa s jeho historií a transformovat je do originálních receptur s využitím časem prověřených technik.
Zveme vás, abyste se připojili k našemu úsilí šířit lásku k jemné čokoládě, která pomáhá filipínským farmářům!