Made from Nacional variety cocoa beans from the Guayas province in Ecuador. The Nacional cocoa beans are one of the most aromatic in the world – and when they are grown upstream...
The organic 99% Dominican Republic bar, made from Trinitario variety cocoa beans, is intense and aromatic chocolate for those seeking the purest chocolate with very low sugar...
This organic 100% bar is made from hand-selected Criollo-cocoa beans from the Alto Piura region of Peru. A beautifully full-bodied cocoa with subtle acidity and mild bitter...
Kakaové boby se pěstují v údolí Sambirano na Madagaskaru na rodinném panství Bertila Åkessona. Čokoláda je ovocná a krémová, s tóny karamelu.
Bean To Bar
Odrůda kakaových bobů Chuncho použitá pro tuto čokoládu roste v nadmořské výšce 1 200 metrů, což je pro kakao velmi neobvyklé. Speciální podmínky pěstování dodávají čokoládě...
Kakaové boby se pěstují v údolí Sambirano na Madagaskaru na rodinném panství Bertila Åkessona. Čokoláda má svěží citrusovou kyselost s tóny ananasu a hroznů.
Single Origin...
Zelené kopce v oblasti Idukki v Indii dodávají čokoládě sladkou rozlukovou vůni a bohatou čokoládovou chuť s tóny šťavnatých červených jablek, třešní, rozinek a lískových ořechů...
Použité kakaové boby pochází ze sítě přibližně 1 500 drobných zemědělců. Má hladkou a sladkou čokoládovou chuť s tóny vanilky, černých oliv a pražených ořechů.
Single Origin...
Sklizeň z roku 2017 z oblasti Lachuá v Guatemale je opravdu úžasná. Jasná ovocnost s vysokou svíravostí a kyselostí, s tóny tropického džusu, citrusů a černého čaje
Single...
Kakaové boby rostoucí v oblasti pohoří Maya,které je obklopeno banánovníky a avokádovými stromy. Má tóny ostružiny, rozinek a čokoládového brownies s jemnou máslovou...
Even if we make chocolate, we also need to use cookies. With your consent, you will be able to enjoy our website to the last piece. More information here