Auro x Don Papa Dark Chocolate 70% Rum Infused
Code: 3786Related products
Product detailed description
Limited edition
Nestled in the tropical mountains, Saloy is fed with fresh spring water flowing through its lush forests, giving the chocolate a very dynamic flavour.
Saloy is a community of just under 2,100 inhabitants, part of the city of Davao, on the southern island of Mindanao. Davao was once the centre of cocoa cultivation. Saloy is actually located far outside the city of Davao, in the mountainous area of tropical forest.
Since around 2010 Don Papa has put the Philippines on the world map as a rum country. It is also the first real, artisanal Filipino rum. And that while The Phillipines is just about the most rum-drinking country
And now for the best chocolate x the best rum!
Tasting notes: don papa rum
Ingredients: cocoa beans, cane sugar, cocoa butter, rum
May contain traces of milk, oats, soya, nuts and peanuts.
Additional parameters
Category: | Chocolate bar |
---|---|
Weight: | 0.06 kg |
Percentage of cocoa: | 70 |
Importer: | Čokolandia, Carezza s.r.o., Lidická 700/19, 602 00 Brno-Veveří |
Mezinárodně oceněná prémiová značka čokolády typu „bean-to-bar“ vycházející z udržitelnosti prostřednictvím přímého obchodu vyráběná pouze z těch nejlepších surovin a kvalitních filipínských produktů.
Filipínská Bean-To-Bar čokoláda
Au je chemické označení pro zlato. Oro znamená zlato ve filipínštině a španělštině. Spolu Auro - vyslovení: oro.
Filipíny byly první zemí v Asii, kde bylo před 300 lety zavedeno pěstování kakaa. Kolem toho vznikla bohatá kulturní tradice.
Auro Chocolate je ceněná filipínská bean-to-bar čokoládovna, která se zabývá výrobou jemného kakaa a čokolády přímo z bobů získávaných od zemědělských partnerů z oblasti Mindanao. Kakao, které Auro používá, pochází přímo od farmářů z jednotlivých oblastí.Názvy jednotlivých čokolád na to odkazují.Naše boby nakupujeme za až třikrát vyšší cenu, abychom podpořili kvalitu a dali farmářům příležitost zlepšit jejich životní úroveň. Všechny naše výrobky vyrábíme s vášní v naší moderní čokoládovně v Calamba v Laguně, která je vybavena nejnovějšími technologiemi a certifikacemi (HACCP, HALAL). Náš závazek ke kvalitě a inovacím nám umožňuje ctít charakteristické chutě našeho kakaa s jeho historií a transformovat je do originálních receptur s využitím časem prověřených technik.
Zveme vás, abyste se připojili k našemu úsilí šířit lásku k jemné čokoládě, která pomáhá filipínským farmářům!