Blanxart Congo mléčná čokoláda 42% BIO
Code: 2173Product detailed description
Blanxart Congo mléčná čokoláda 42% BIO
Organická mléčná čokoláda vyrobená z kakaa Forastero z Konga.
Mezi východní Afrikou a deštnými pralesy v obrovském povodí Konga,přímo na rovníku leží,pokryté ledem pohoří Mountains of the Moon ( Měsíční pohoří ). Podle starořeckého geografa Ptolemaya bylo toto pohoří mýtickým zdrojem Nilu.
Nižší svahy hor se vyznačují mírným a jedinečným podnebím,které umožňuje pěstovat vyjímečnou a velmi distinovanou vanilku a kakao s velmi ovocnou chutí. Mountains of the Moon značí čisté a vyjímečné produkty dělané v souladu s přírodou,systémem trvalé a spravedlivé filosofie naší společnosti již po čtyři generace.
Naše kakao a vanilka roste na plantážích více než tisíce malých farem. Je certifikováno jako organic a fair trade. Zajisťujeme bezchybnou kvalitu zemědělců, kteří jsou vyškoleni k tomu, aby věnovali náležitou pozornost půdě, terénu a mikroklimatu, aby co nejlépe odpovídali místu, plodinám a agronomii a sklízeli se pouze zdravé a zralé plody.
Spravedlivá a transparentní spolupráce se zemědělci pomáhá zajistit, aby farmáři a jejich rodiny vydělávali slušně a mohli stavět svou budoucnost na ekologickém zemědělství kakaa a vanilky
Složení: Cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, kakao, vanilka. Může obsahovat stopy mléka, ořechů a sóji.
Chuťové tóny: Tóny skořice, kávy a karamelu.
Additional parameters
Category: | Chocolate bar |
---|---|
Weight: | 0.125 kg |
Allergens: | Gluten-free, Organic |
Druh: | Mléčná |
Percentage of cocoa: | 42 |
The item has been sold out… |
Be the first who will post an article to this item!
Řemeslná čokoláda z kakaa jednoho původu.
NAŠE HISTORIE
Tradice a výroba čokolády z jiného století.
Bylo to v dubnu 1954, kdy se mistr čokolády Francesc Agrás vydal na dlouhou cestu nejlepšími cukrárnami v Evropě.
Jeho vášní pro dokonalost v řemeslných cukrovinkách bylo semínko, které vedlo k založení jedné z nejznámějších katalánských továren na čokoládu: Bombons Blanxart.
Všechno to začalo ve skromné dílně v sousedství Les Corts (Barcelona) a plněním snu: přinést do čokolády ty nejlepší kakaové boby z Ghany, Konga a Guayaquilu.
OD BOBU K ČOKOLÁDĚ
Dokonalost naší řemeslné čokolády.
Bean to Bar (od bobu k čokoládě) je název procesu, který začíná, když řemeslník vybere kakaové boby a zpracuje je na čokoládové tabulku nebo čokolády, které sám zabalí a prodá.
Jedná se o proces řemeslné výroby, který vyžaduje zvláštní znalost produktu, trpělivost, prioritu v kvalitě a ochotu nabídnout labužníkovi to nejlepší kakao.
Blanxart je tomuto přístupu věrný a spoléhá na kakao jednoho původu pro čokoládu vynikající kvality.