Blanxart Nicaragua – Bosawas 85% BIO
Code: 2178Product detailed description
Blanxart Nicaragua – Bosawas 85% BIO
Organická hořká čokoláda vyrobená z 85% Criollo a kakaa Trinitario z Nikaraguy.
Složení: Kakao, cukr, kakaové máslo.
Může obsahovat stopy mléka, ořechů a sóji.
Chuťové tóny: Tóny citronu, pomeranče, květin a ořechů.
Additional parameters
Category: | Chocolate bar |
---|---|
Weight: | 0.125 kg |
Allergens: | Gluten-free, Lactose free, Vegan, Organic |
Druh: | Tmavá |
Percentage of cocoa: | 85 |
Importer: | Čokolandia, Carezza s.r.o., Lidická 700/19, 602 00 Brno-Veveří |
The item has been sold out… |
Be the first who will post an article to this item!
Řemeslná čokoláda z kakaa jednoho původu.
NAŠE HISTORIE
Tradice a výroba čokolády z jiného století.
Bylo to v dubnu 1954, kdy se mistr čokolády Francesc Agrás vydal na dlouhou cestu nejlepšími cukrárnami v Evropě.
Jeho vášní pro dokonalost v řemeslných cukrovinkách bylo semínko, které vedlo k založení jedné z nejznámějších katalánských továren na čokoládu: Bombons Blanxart.
Všechno to začalo ve skromné dílně v sousedství Les Corts (Barcelona) a plněním snu: přinést do čokolády ty nejlepší kakaové boby z Ghany, Konga a Guayaquilu.
OD BOBU K ČOKOLÁDĚ
Dokonalost naší řemeslné čokolády.
Bean to Bar (od bobu k čokoládě) je název procesu, který začíná, když řemeslník vybere kakaové boby a zpracuje je na čokoládové tabulku nebo čokolády, které sám zabalí a prodá.
Jedná se o proces řemeslné výroby, který vyžaduje zvláštní znalost produktu, trpělivost, prioritu v kvalitě a ochotu nabídnout labužníkovi to nejlepší kakao.
Blanxart je tomuto přístupu věrný a spoléhá na kakao jednoho původu pro čokoládu vynikající kvality.