Ferrari čokoládový znak
Jste nadšenci do rychlých aut? Milujete pištivý zvuk pneumatik na závodní dráze? Pak jste jistě propadli kouzlu aut značky Ferrari, stejně tak jako my lahodné čokoládě z Venezuelských kakaových bobů s obsahem kakaa 58 %. Dopřejte si tuto lahůdku při sledování formulí na závodní dráze nebo si ji vystavte a mějte sladkou dekoraci stále na očích.
Čokoládový znak Ferrari je ideálním dárkem pro nadšence do sportovních formulí, který nejen že skvěle vypadá, ale hlavně chutná. Jedlý dárek vám přijde zabalený v krabičce vycpané papírovou slámu, která zabraňuje poškození při přepravě sladké zásilky.
Čokoládové auto Ferrari
Značku „Ferrari“ založil v roce 1947 Enzo Ferrari z donucení, aby mohl dále finančně podporovat svůj oblíbený závodní tým Scuderia. Vozy Ferrari jsou považovány za znak luxusu a vynikají unikátní designem, na kterém se podílejí věhlasná návrhářská esa.
Samotné logo Ferrari obsahuje hned několik odkazů na historický původ značky. Žlutý podklad má symbolizovat italské město Modenu, ve kterém v roce 1929 Enzo Ferrari položil základní kámen vzniku značky Ferrari (tehdy se jmenovala Scuderia Ferrari a šlo o společnost sponzorující amatérské závodní jezdce). Nahoře lemuje znak italská trikolóra. Černý kůň uprostřed znaku odkazuje na zesnulého pilota bojového letounu, který ho měl namalovaný na svém letadle. Matka vojáka ho po jeho smrti v roce 1918 pro štěstí věnovala Enzovi. No a nakonec velká písmena „S“ a „F“. Jedná se o zkratku Scuderia Ferrari, což je závodní oddělení značky Ferrari.
Dárek z čokolády
Pro milovníky závodních okruhů, rychlých vozidel a Itálie vám přinášíme jedinečný a originální čokoládový znak Ferrari, který potěší vaše rozmazlené chuťové buňky. Po otevření dárkového balení čokolády vás praští do nosu lahodná a silná vůně kvalitního kakaa. Při rozlomení příjemné zazvoní v uších, což značí správné vytemperování čokolády.
Dopřejte svým blízkým jedlý čokoládový dárek, který potěší všechny jejich smysly. V dárkovém balení najdete čokoládový znak s miniaturou formule.
Značky
Spotřebujte čokoládu nejlépe ihned po otevření. Její trvanlivost je jeden rok, ale s tím si nelámejte hlavu. Po ochutnání prvního kousku s ní nebudete chtít skončit!