⭐🚚Aktuální doba doručení je 2-4 pracovní dny 🚚⭐

Auro Biela čokoláda 32% s praženými kešu orechmi

Kód: 3879
Single Origin
€7,04 €6,29 bez DPH
Objednáno
Možnosti doručenia
Položka bola vypredaná…

Objavte tropické chute pražených kúskov oceňovaných kešu Dulce v kombinácii 32% bielou čokoládou

Detailné informácie

Podrobný popis

Za nás sa jedná o veľmi návykovú tabuľku. Ochutnajte sami! Dizajn je inšpirovaný festivalom Giant Lantern v San Fernande, ktorý symbolizuje Vianoce na Filipínach. Každé sústo zaručene rozžiari vaše zmysly.

2018 AoC Bronze v kategórii „Ochutené biele čokoládové tabuľky“.

Zloženie: surový trstinový cukor, kakaové maslo, sušené plnotučné mlieko, sušené odstredené mlieko, sójový lecitín (emulgátor), kešu orechy, morská soľ

Obsahuje mlieko, sóju a orechy. Môže tiež obsahovať stopy ovsa a arašidov.

Dodatočné parametre

Kategória: Auro Chocolate
Hmotnosť: 0.6 kg
Alergeny: Bez lepku
Procento kakaa: 32
Dovozca pre SR: Čokolandia, Carezza s.r.o., Lidická 700/19, 602 00 Brno-Veveří
Položka bola vypredaná…

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Nevypĺňajte toto pole:

ezgif.com-webp-to-jpg

Mezinárodně oceněná prémiová značka čokolády typu „bean-to-bar“ vycházející z udržitelnosti prostřednictvím přímého obchodu vyráběná pouze z těch nejlepších surovin a kvalitních filipínských produktů.

 

auro1foto1-02

 

 Filipínská Bean-To-Bar čokoláda 

Au je chemické označení pro zlato. Oro znamená zlato ve filipínštině a španělštině. Spolu Auro - vyslovení: oro.

Filipíny byly první zemí v Asii, kde bylo před 300 lety zavedeno pěstování kakaa. Kolem toho vznikla bohatá kulturní tradice.

Auro Chocolate je ceněná filipínská bean-to-bar čokoládovna, která se zabývá výrobou jemného kakaa a čokolády přímo z bobů získávaných od zemědělských partnerů z oblasti Mindanao. Kakao, které Auro používá, pochází přímo od farmářů z jednotlivých oblastí.Názvy jednotlivých čokolád na to odkazují.Naše boby nakupujeme za až třikrát vyšší cenu, abychom podpořili kvalitu a dali farmářům příležitost zlepšit jejich životní úroveň. Všechny naše výrobky vyrábíme s vášní v naší moderní čokoládovně v Calamba v Laguně, která je vybavena nejnovějšími technologiemi a certifikacemi (HACCP, HALAL). Náš závazek ke kvalitě a inovacím nám umožňuje ctít charakteristické chutě našeho kakaa s jeho historií a transformovat je do originálních receptur s využitím časem prověřených technik.

Zveme vás, abyste se připojili k našemu úsilí šířit lásku k jemné čokoládě, která pomáhá filipínským farmářům!