Auro - Saloy Tmavá 70%
Kód: 2164Podrobný popis
Auro Saloy Tmavá 70%
Saloy, která se nachází v tropických horách, je vyživována čerstvou pramenitou vodou protékající svěžími farmami a dodává její čokoládě velmi dynamické tóny bylin, bergamotu a třešní.
Saloy je komunita s necelými 2 100 obyvateli, která je součástí města Davao na jižním ostrově Mindanao. Davao bylo kdysi centrem pěstování kakaa. Saloy je ve skutečnosti daleko za městem Davao, v hornaté oblasti s tropickým lesem.
Chuťové tóny: bylinky, bergamot a třešně
Složení: kakaové boby, třtinový cukr, kakaové máslo
Dodatočné parametre
Kategória: | Bean To Bar čokolády |
---|---|
Hmotnosť: | 0.06 kg |
Druh: | Tmavá |
Procento kakaa: | 70 |
Dovozca pre SR: | Čokolandia, Carezza s.r.o., Lidická 700/19, 602 00 Brno-Veveří |
Položka bola vypredaná… |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Mezinárodně oceněná prémiová značka čokolády typu „bean-to-bar“ vycházející z udržitelnosti prostřednictvím přímého obchodu vyráběná pouze z těch nejlepších surovin a kvalitních filipínských produktů.
Filipínská Bean-To-Bar čokoláda
Au je chemické označení pro zlato. Oro znamená zlato ve filipínštině a španělštině. Spolu Auro - vyslovení: oro.
Filipíny byly první zemí v Asii, kde bylo před 300 lety zavedeno pěstování kakaa. Kolem toho vznikla bohatá kulturní tradice.
Auro Chocolate je ceněná filipínská bean-to-bar čokoládovna, která se zabývá výrobou jemného kakaa a čokolády přímo z bobů získávaných od zemědělských partnerů z oblasti Mindanao. Kakao, které Auro používá, pochází přímo od farmářů z jednotlivých oblastí.Názvy jednotlivých čokolád na to odkazují.Naše boby nakupujeme za až třikrát vyšší cenu, abychom podpořili kvalitu a dali farmářům příležitost zlepšit jejich životní úroveň. Všechny naše výrobky vyrábíme s vášní v naší moderní čokoládovně v Calamba v Laguně, která je vybavena nejnovějšími technologiemi a certifikacemi (HACCP, HALAL). Náš závazek ke kvalitě a inovacím nám umožňuje ctít charakteristické chutě našeho kakaa s jeho historií a transformovat je do originálních receptur s využitím časem prověřených technik.
Zveme vás, abyste se připojili k našemu úsilí šířit lásku k jemné čokoládě, která pomáhá filipínským farmářům!