Georgia Ramon - Vegan M!lk - Mandlovo ryžová čokoláda 55%
Kód: 4308Podrobný popis
Objavte jemnú delikátnosť vegánskeho M!lk:
Naša inovatívna vegánska mliečna čokoláda vyrobená z prvotriednej ryžovej a mandľovej múky. Naša jedinečná receptúra spája krémovú chuť mliečnej čokolády so 100 % rastlinným základom.
Zažite hladké rozpúšťanie a hodvábnu štruktúru Vegan M!lk, čokolády vyrobenej bez akýchkoľvek živočíšnych produktov. Bohatá chuť mliečnej čokolády vás bude zvádzať pri každom súste.
Je to nielen potešenie, ale aj vedomé rozhodnutie v prospech udržateľnej stravy. Vegan M!lk v sebe spája chuť a etiku a zároveň prejavuje úctu k životnému prostrediu a svetu zvierat.
Doprajte si čisté potešenie z Vegan M!lk. Ideálne pre milovníkov čokolády, ktorí hľadajú vysokokvalitnú rastlinnú alternatívu, ktorá posúva pôžitok z mliečnej čokolády na novú úroveň. Urobte si z Vegan M!lk svoju obľúbenú voľbu pre udržateľné a lahodné čokoládové potešenie.
Zloženie: Kakaová hmota, surový trstinový cukor, kakaové maslo, ryžová múka (8,5 %), mandľová múka (8,5 %).
Môže obsahovať stopy mlieka a orechov.
Dodatočné parametre
Kategória: | Mliečne čokolády |
---|---|
Hmotnosť: | 0.05 kg |
Alergeny: | Bez lepku, Bez laktózy, Vegan, Bez sóji, Organické, BIO |
Procento kakaa: | 55 |
Dovozca pre SR: | Čokolandia, Carezza s.r.o., Lidická 700/19, 602 00 Brno-Veveří |
Položka bola vypredaná… |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
založili na jaře 2015 Georg Bernardini a Ramona Gustmann ve čtvrti Oberkassel v Bonnu.
Od 1. listopadu 2020 je novým majitelem společnosti Georgia Ramon Phillip Butzmann.
Phillip Butzmann je vyškolený cukrář, úspěšně ukončil trénink čokolády v Solingenu a brzy dokončí studium potravinářské technologie.
Naše výrobky
Zaměřujeme se na kvalitu, kreativitu a rozmanitost. Abychom se zde nemuseli omezovat, nepoužíváme výhradně (ale velmi často) organické suroviny. Organické suroviny nejsou vždy k dispozici v požadované kvalitě. Organické je dobré, ale ne vždy to znamená, že je kvalitnější. Existují také určité suroviny, zejména vzácné kakaové boby, jen ve velmi omezeném množství nebo vůbec ne v bio kvalitě. Nechceme se však obejít bez tak jemných surovin.
Udržitelnost, spravedlivý obchod a dětská práce
I když nevyrábíme vše v bio kvalitě, věnujeme velkou pozornost tomu, odkud a od koho naše suroviny získáváme. V některých případech nakupujeme kakaová zrna přímo od vlastníků plantáží a družstev, ale také od důvěryhodných prodejců kakaa.
Spravedlivé platby kakaovým farmářům jsou pro nás stejně důležité jako záruka, že naši producenti nedovolí dětskou práci.
Všechny naše kakaové boby proto pocházejí ze spravedlivého obchodu nebo pocházejí přímo od výrobců. Naši prodejci kakaa zaručují spravedlivý obchod a vyloučení dětské práce.
Pokud je to možné, přesvědčujeme se na místě, že tyto záruky jsou dodržovány.
TVOŘIVOST
Klasika tvoří základ naší práce. Kromě toho bychom také chtěli vytvořit nové chuťové zážitky: Veganská čokoláda s červenou řepou a kokosem, tmavá čokoláda s liškami nebo ovocně kyselá malinová čokoláda s jemným růžovým olejem ukazují, co je s čokoládou možné a chutné.