Ocelot Chocolate - Mliečna čokoláda 50% Femme BIO
Kód: 4305Podrobný popis
Výnimočná organická horká mliečna čokoláda vyrobená zo vzácnych kakaových bôbov Amelonado, ktoré pestuje priekopnícke ženské družstvo vo východnom Kongu, a z bohatého mlieka švajčiarskych hnedých kráv, ktoré sa pasú v malých stádach na sviežich horských pastvinách.
Spoločnosť Ocelot so sídlom v Škótsku vyrába výnimočne kvalitnú čokoládu v každom ohľade. Nielen obalom, ale aj úžasnými chuťovými kombináciami. Pri výrobe kakaa, alebo lepšie: čokoládovej hmoty, úzko spolupracujú s Original Beans.
Zloženie: Kakaová hmota Original Beans Couverture Femmes de Virunga, kakaové maslo, surový trstinový cukor, sušené plnotučné mlieko.
Chuťový profil: šálka cappuccina a pražené orechy.
Obsahuje mlieko. Vyrobené v závode, ktorý spracováva lepok a orechy stromov.
Dodatočné parametre
Kategória: | Mliečne čokolády |
---|---|
Hmotnosť: | 0.07 kg |
Alergeny: | Bez lepku, Organické, BIO |
Procento kakaa: | 50 |
Dovozca pre SR: | Čokolandia, Carezza s.r.o., Lidická 700/19, 602 00 Brno-Veveří |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Náš dodavatel čokolády Original Beans se neúnavně snaží zajistit, aby pěstitelé kakaa měli více než životní příjem (1,78 x Fairtrade Premium) a prostředky, které jim umožní soustředit se na produkci zdravého a kvalitního kakaa a aby se mohli starat nejen o své rodiny, ale také chránit životní prostředí a komunity ve svém okolí.
Aby tito farmáři vyprodukovali boby potřebné k výrobě čokolády, pečují o stromy, ručně sbírají kakaové lusky a oddělují boby určené k fermentaci. Po pečlivě kontrolovaném procesu fermentace se kakaové boby suší na slunci, aby si zachovaly své přirozené vlastnosti. Poté se boby ručně loupou a následně se zpracovávají na zrnka, pastu, máslo a prášek.
Bio čokoláda s podílem kakaa 70 % se vyrábí z bobů, které se pěstují v národním parku Virunga - nejstarší africké přírodní rezervaci a domově posledních horských goril. Tamní farmáři aktivně pracují na ochraně goril a tohoto vzácného prostředí a boby, které se zde pěstují, odrážejí tuto podivuhodně rozmanitou oblast a vytvářejí čokoládu s bohatou a trpkou chutí tmavého ovoce, zemitého lesního podkladu a kouřového tabáku.
Naše 50% bio hořká mléčná čokoláda se vyrábí ze stejných vzácných bobů Amelonado, které pěstuje ženské družstvo ve východním Kongu.