Auro x Don Papa - Tmavá čokoláda 70 % s Rumom Don Papa
Kód: 3786Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Limitovaná edícia
Uhnízděný v tropických horách je Saloy napájaný čerstvou pramenitou vodou, ktorá tečie cez jeho bujné lesy, čo dáva čokoláde veľmi dynamickú chuť.
Saloy je komunita s necelých 2 100 obyvateľmi, ktorá je súčasťou mesta Davao na južnom ostrove Mindanao. Davao bolo kedysi centrom pestovania kakaa. Saloy sa v skutočnosti nachádza ďaleko za mestom Davao, v horskej oblasti tropického lesa.
Približne od roku 2010 dal Don Papa Filipíny na mapu sveta ako rumovú krajinu. Je to tiež prvý skutočný, remeselný filipínsky rum. A že zatiaľ čo Filipíny sú len asi najviac rum pijúcou krajinou
A teraz najlepšia čokoláda x najlepší rum!
Chuť. tóny: rum don papa
Zloženie: kakaové bôby, trstinový cukor, kakaové maslo, rum
Môže obsahovať stopy mlieka, ovsa, sóje, orechov a arašidov.
Dodatočné parametre
Kategória: | Tabulková čokoláda |
---|---|
Hmotnosť: | 0.06 kg |
Procento kakaa: | 70 |
Dovozca pre SR: | Čokolandia, Carezza s.r.o., Lidická 700/19, 602 00 Brno-Veveří |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Mezinárodně oceněná prémiová značka čokolády typu „bean-to-bar“ vycházející z udržitelnosti prostřednictvím přímého obchodu vyráběná pouze z těch nejlepších surovin a kvalitních filipínských produktů.
Filipínská Bean-To-Bar čokoláda
Au je chemické označení pro zlato. Oro znamená zlato ve filipínštině a španělštině. Spolu Auro - vyslovení: oro.
Filipíny byly první zemí v Asii, kde bylo před 300 lety zavedeno pěstování kakaa. Kolem toho vznikla bohatá kulturní tradice.
Auro Chocolate je ceněná filipínská bean-to-bar čokoládovna, která se zabývá výrobou jemného kakaa a čokolády přímo z bobů získávaných od zemědělských partnerů z oblasti Mindanao. Kakao, které Auro používá, pochází přímo od farmářů z jednotlivých oblastí.Názvy jednotlivých čokolád na to odkazují.Naše boby nakupujeme za až třikrát vyšší cenu, abychom podpořili kvalitu a dali farmářům příležitost zlepšit jejich životní úroveň. Všechny naše výrobky vyrábíme s vášní v naší moderní čokoládovně v Calamba v Laguně, která je vybavena nejnovějšími technologiemi a certifikacemi (HACCP, HALAL). Náš závazek ke kvalitě a inovacím nám umožňuje ctít charakteristické chutě našeho kakaa s jeho historií a transformovat je do originálních receptur s využitím časem prověřených technik.
Zveme vás, abyste se připojili k našemu úsilí šířit lásku k jemné čokoládě, která pomáhá filipínským farmářům!