⭐🚚Aktuální doba doručení je 2-4 pracovní dny 🚚⭐

Blanxart Brasil Tmavá 76% BIO

Kód: 1961
Single Origin Bean To Bar
Značka: Blanxart
€7,10 €6,34 bez DPH
Objednáno
Možnosti doručenia
Položka bola vypredaná…

Organická hořká čokoláda vyrobená z kakaa Trinitario. Brazílie oblast Pará

Detailné informácie

Podrobný popis

Blanxart Brasil 76% BIO

Tato čokoláda je vyrobena z organického kakaa pěstovaného v amazonských deštných pralesech. Plantáž je položena poblíž Transamazonské silnice mezi městem Belém (hlavní a největší město státu Pará ) a městem Itaituba, v Brazílii. Kakaové boby odrůdy Trinitario z této oblasti vynikají mimořádnou kvalitou a čokoláda z nich má přirozenou chuť a vůni této oblasti.

Složení: Kakao, cukr, kakaové máslo, vanilka. Může obsahovat stopy mléka, ořechů a sóji.

Chuťové tóny: citrusové plody, ořechy a skořice

Dodatočné parametre

Kategória: Tabulková čokoláda
Hmotnosť: 0.125 kg
Alergeny: Bez lepku, Bez laktózy, Vegan, Organické
Druh: Tmavá
Procento kakaa: 76
Dovozca pre SR: Čokolandia, Carezza s.r.o., Lidická 700/19, 602 00 Brno-Veveří
Položka bola vypredaná…

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Nevypĺňajte toto pole:

Řemeslná čokoláda z kakaa jednoho původu.

nosotros_historia

NAŠE HISTORIE

Tradice a výroba čokolády z jiného století.

Bylo to v dubnu 1954, kdy se mistr čokolády Francesc Agrás vydal na dlouhou cestu nejlepšími cukrárnami v Evropě.

Jeho vášní pro dokonalost v řemeslných cukrovinkách bylo semínko, které vedlo k založení jedné z nejznámějších katalánských továren na čokoládu: Bombons Blanxart.

Všechno to začalo ve skromné ​​dílně v sousedství Les Corts (Barcelona) a plněním snu: přinést do čokolády ty nejlepší kakaové boby z Ghany, Konga a Guayaquilu.

nosotros_bean_to_bar

OD BOBU K ČOKOLÁDĚ

Dokonalost naší řemeslné čokolády.

Bean to Bar (od bobu k čokoládě) je název procesu, který začíná, když řemeslník vybere kakaové boby a zpracuje je na čokoládové tabulku nebo čokolády, které sám zabalí a prodá.

Jedná se o proces řemeslné výroby, který vyžaduje zvláštní znalost produktu, trpělivost, prioritu v kvalitě a ochotu nabídnout labužníkovi to nejlepší kakao.

Blanxart je tomuto přístupu věrný a spoléhá na kakao jednoho původu pro čokoládu vynikající kvality.