⭐🚚Aktuální doba doručení je 2-4 pracovní dny 🚚⭐

Blanxart Ecuador - Tmavá 95% Guayaquil

Kód: 2177
Single Origin Bean To Bar
Značka: Blanxart
€7,10 €6,34 bez DPH
Objednáno
Možnosti doručenia
Položka bola vypredaná…

Tmavá čokoláda vyrobená z 95% kakaa Criollo z Guayaquil.

Detailné informácie

Podrobný popis

Vyrobeno z kakaových bobů odrůdy Nacional z provincie Guayas v Řadách Classic a Premium Origins představuje Blanxart výběr čokolád pro nejnáročnější chuťové buňky. Tyto tabulky byly vytvořeny s cílem vyzdvihnout vůni a charakter kakaových bobů z rozmanitých vzdálených končin.

Vyrobeno z kakaových bobů odrůdy Nacional z ekvádorské provincie Guayas. Kakaové boby odrůdy Nacional jsou jedny z nejvoňavějších na světě - a když se pěstují proti proudu řeky, říká se jim Arriba.

Chuťové tóny: intenzivní a zemité, aromatické, s ovocným nádechem pomeranče.
Složení: kakao, kakaové máslo, cukr.

Veganské a bezlepkové.
Může obsahovat stopy mléka, ořechů, arašídů sezamu a sóji. ekvádor. Kakaové boby odrůdy Nacional jsou jedny z nejvoňavějších na světě - a když se pěstují proti proudu řeky, říká se jim Arriba.

Dodatočné parametre

Kategória: Tabulková čokoláda
Hmotnosť: 0.125 kg
Alergeny: Bez lepku, Bez laktózy, Vegan, Organické
Druh: Tmavá
Procento kakaa: 95
Dovozca pre SR: Čokolandia, Carezza s.r.o., Lidická 700/19, 602 00 Brno-Veveří
Položka bola vypredaná…

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Nevypĺňajte toto pole:

Řemeslná čokoláda z kakaa jednoho původu.

nosotros_historia

NAŠE HISTORIE

Tradice a výroba čokolády z jiného století.

Bylo to v dubnu 1954, kdy se mistr čokolády Francesc Agrás vydal na dlouhou cestu nejlepšími cukrárnami v Evropě.

Jeho vášní pro dokonalost v řemeslných cukrovinkách bylo semínko, které vedlo k založení jedné z nejznámějších katalánských továren na čokoládu: Bombons Blanxart.

Všechno to začalo ve skromné ​​dílně v sousedství Les Corts (Barcelona) a plněním snu: přinést do čokolády ty nejlepší kakaové boby z Ghany, Konga a Guayaquilu.

nosotros_bean_to_bar

OD BOBU K ČOKOLÁDĚ

Dokonalost naší řemeslné čokolády.

Bean to Bar (od bobu k čokoládě) je název procesu, který začíná, když řemeslník vybere kakaové boby a zpracuje je na čokoládové tabulku nebo čokolády, které sám zabalí a prodá.

Jedná se o proces řemeslné výroby, který vyžaduje zvláštní znalost produktu, trpělivost, prioritu v kvalitě a ochotu nabídnout labužníkovi to nejlepší kakao.

Blanxart je tomuto přístupu věrný a spoléhá na kakao jednoho původu pro čokoládu vynikající kvality.