Blanxart Ecuador - Tmavá 95% Guayaquil
Kód: 2177Podrobný popis
Vyrobeno z kakaových bobů odrůdy Nacional z provincie Guayas v Řadách Classic a Premium Origins představuje Blanxart výběr čokolád pro nejnáročnější chuťové buňky. Tyto tabulky byly vytvořeny s cílem vyzdvihnout vůni a charakter kakaových bobů z rozmanitých vzdálených končin.
Vyrobeno z kakaových bobů odrůdy Nacional z ekvádorské provincie Guayas. Kakaové boby odrůdy Nacional jsou jedny z nejvoňavějších na světě - a když se pěstují proti proudu řeky, říká se jim Arriba.
Chuťové tóny: intenzivní a zemité, aromatické, s ovocným nádechem pomeranče.
Složení: kakao, kakaové máslo, cukr.
Veganské a bezlepkové.
Může obsahovat stopy mléka, ořechů, arašídů sezamu a sóji. ekvádor. Kakaové boby odrůdy Nacional jsou jedny z nejvoňavějších na světě - a když se pěstují proti proudu řeky, říká se jim Arriba.
Dodatočné parametre
Kategória: | Tabulková čokoláda |
---|---|
Hmotnosť: | 0.125 kg |
Alergeny: | Bez lepku, Bez laktózy, Vegan, Organické |
Druh: | Tmavá |
Procento kakaa: | 95 |
Dovozca pre SR: | Čokolandia, Carezza s.r.o., Lidická 700/19, 602 00 Brno-Veveří |
Položka bola vypredaná… |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Řemeslná čokoláda z kakaa jednoho původu.
NAŠE HISTORIE
Tradice a výroba čokolády z jiného století.
Bylo to v dubnu 1954, kdy se mistr čokolády Francesc Agrás vydal na dlouhou cestu nejlepšími cukrárnami v Evropě.
Jeho vášní pro dokonalost v řemeslných cukrovinkách bylo semínko, které vedlo k založení jedné z nejznámějších katalánských továren na čokoládu: Bombons Blanxart.
Všechno to začalo ve skromné dílně v sousedství Les Corts (Barcelona) a plněním snu: přinést do čokolády ty nejlepší kakaové boby z Ghany, Konga a Guayaquilu.
OD BOBU K ČOKOLÁDĚ
Dokonalost naší řemeslné čokolády.
Bean to Bar (od bobu k čokoládě) je název procesu, který začíná, když řemeslník vybere kakaové boby a zpracuje je na čokoládové tabulku nebo čokolády, které sám zabalí a prodá.
Jedná se o proces řemeslné výroby, který vyžaduje zvláštní znalost produktu, trpělivost, prioritu v kvalitě a ochotu nabídnout labužníkovi to nejlepší kakao.
Blanxart je tomuto přístupu věrný a spoléhá na kakao jednoho původu pro čokoládu vynikající kvality.