Georgia Ramon Tmavá čokoláda 70% s vločkami morskej soli BIO
Kód: 2226Podrobný popis
Georgia Ramon - Tmavá čokoláda 70% Trinitario s vločkami mořské soli
Rafinováno mořskou solí Halen Môn®, která se získává z Atlantiku kolem ostrova Anglesey ve Walesu. Halen Môn® je ochranná známka společnosti Anglesey Sea Salt Company.
Tmavá čokoláda, kterou používáme, je směs kakaa z Dominikánské republiky a Ekvádoru
Složení: kakaová hmota, surový třtinový cukr, kakaové máslo, Halen Môn Meersalz-Flakes (0,9 %)
Pokud není uvedeno jinak, všechny suroviny pocházejí z ekologického zemědělství. DE-ÖKO-003 Zemědělství EU / mimo EU.
Obsah kakaa: 70%
Kakaová odrůda: Dominikanische Republik - Öko Caribe - Trinitario
Organická, tmavá čokoláda, bezlepková, veganská, rafinovaná čokoláda
Ocenění:
Academy Of Chocolate 2018 - Bronze
Academy Of Chocolate International 2017 - Newcomer
Dodatočné parametre
Kategória: | Tabulková čokoláda |
---|---|
Hmotnosť: | 0.05 kg |
#tag: | se solí |
Alergeny: | Bez lepku, Bez laktózy, Vegan, BIO |
Druh: | Tmavá |
Procento kakaa: | 70 |
Dovozca pre SR: | Čokolandia, Carezza s.r.o., Lidická 700/19, 602 00 Brno-Veveří |
Položka bola vypredaná… |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
založili na jaře 2015 Georg Bernardini a Ramona Gustmann ve čtvrti Oberkassel v Bonnu.
Od 1. listopadu 2020 je novým majitelem společnosti Georgia Ramon Phillip Butzmann.
Phillip Butzmann je vyškolený cukrář, úspěšně ukončil trénink čokolády v Solingenu a brzy dokončí studium potravinářské technologie.
Naše výrobky
Zaměřujeme se na kvalitu, kreativitu a rozmanitost. Abychom se zde nemuseli omezovat, nepoužíváme výhradně (ale velmi často) organické suroviny. Organické suroviny nejsou vždy k dispozici v požadované kvalitě. Organické je dobré, ale ne vždy to znamená, že je kvalitnější. Existují také určité suroviny, zejména vzácné kakaové boby, jen ve velmi omezeném množství nebo vůbec ne v bio kvalitě. Nechceme se však obejít bez tak jemných surovin.
Udržitelnost, spravedlivý obchod a dětská práce
I když nevyrábíme vše v bio kvalitě, věnujeme velkou pozornost tomu, odkud a od koho naše suroviny získáváme. V některých případech nakupujeme kakaová zrna přímo od vlastníků plantáží a družstev, ale také od důvěryhodných prodejců kakaa.
Spravedlivé platby kakaovým farmářům jsou pro nás stejně důležité jako záruka, že naši producenti nedovolí dětskou práci.
Všechny naše kakaové boby proto pocházejí ze spravedlivého obchodu nebo pocházejí přímo od výrobců. Naši prodejci kakaa zaručují spravedlivý obchod a vyloučení dětské práce.
Pokud je to možné, přesvědčujeme se na místě, že tyto záruky jsou dodržovány.
TVOŘIVOST
Klasika tvoří základ naší práce. Kromě toho bychom také chtěli vytvořit nové chuťové zážitky: Veganská čokoláda s červenou řepou a kokosem, tmavá čokoláda s liškami nebo ovocně kyselá malinová čokoláda s jemným růžovým olejem ukazují, co je s čokoládou možné a chutné.