⭐🚚Aktuální doba doručení je 2-4 pracovní dny 🚚⭐

Blanxart Tmavá 74 % - Bez cukru

Kód: 4209
€7,11 €6,35 bez DPH
Objednáno
Možnosti doručenia
Položka bola vypredaná…

Táto tmavá čokoláda je sladená stéviou, výťažkom z rastliny stévia, ktorá je 200-300-krát sladšia ako cukor a neobsahuje žiadne kalórie. Okrem toho tabulka obsahuje maltitol a prírodnú vanilku ako sladidlá a arómu. Kakao na výrobu tejto tabulky pochádza z rôznych plantáží v Ghane.

Detailné informácie

Podrobný popis

Táto tmavá čokoláda je sladená stéviou, výťažkom z rastliny stévia, ktorá je 200-300-krát sladšia ako cukor a neobsahuje žiadne kalórie. Okrem toho tabulka obsahuje maltitol a prírodnú vanilku ako sladidlá a arómu. Kakao na výrobu tejto tabulky pochádza z rôznych plantáží v Ghane.

Zloženie: kakao, kakaové maslo, výživové vlákniny (dextrín, inulín, fruktóza), nízkotučný kakaový prášok, emulgátor: sójový lecitín, sladidlo: maltitol, glykozid steviolu, prírodná vanilková aróma.

Obsahuje sóju.

Môže obsahovať stopy mlieka, orechov, arašidov a sezamu.

Dodatočné parametre

Kategória: Tmavé čokolády
Hmotnosť: 0.1 kg
Alergeny: Bez lepku, Bez laktózy, Vegan, Bez cukru
Procento kakaa: 74
Dovozca pre SR: Čokolandia, Carezza s.r.o., Lidická 700/19, 602 00 Brno-Veveří
Položka bola vypredaná…

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Nevypĺňajte toto pole:

Řemeslná čokoláda z kakaa jednoho původu.

nosotros_historia

NAŠE HISTORIE

Tradice a výroba čokolády z jiného století.

Bylo to v dubnu 1954, kdy se mistr čokolády Francesc Agrás vydal na dlouhou cestu nejlepšími cukrárnami v Evropě.

Jeho vášní pro dokonalost v řemeslných cukrovinkách bylo semínko, které vedlo k založení jedné z nejznámějších katalánských továren na čokoládu: Bombons Blanxart.

Všechno to začalo ve skromné ​​dílně v sousedství Les Corts (Barcelona) a plněním snu: přinést do čokolády ty nejlepší kakaové boby z Ghany, Konga a Guayaquilu.

nosotros_bean_to_bar

OD BOBU K ČOKOLÁDĚ

Dokonalost naší řemeslné čokolády.

Bean to Bar (od bobu k čokoládě) je název procesu, který začíná, když řemeslník vybere kakaové boby a zpracuje je na čokoládové tabulku nebo čokolády, které sám zabalí a prodá.

Jedná se o proces řemeslné výroby, který vyžaduje zvláštní znalost produktu, trpělivost, prioritu v kvalitě a ochotu nabídnout labužníkovi to nejlepší kakao.

Blanxart je tomuto přístupu věrný a spoléhá na kakao jednoho původu pro čokoládu vynikající kvality.