Naïve Ambrosia 65%
Kód: 4281Podrobný popis
Horká čokoláda s medom a peľom
Biodynamický úľ, v ktorom včely zbierajú svoj vynikajúci med, sa nachádza hneď vedľa lesa. Jeho med a peľ sú husté a majú tmavú jantárovú farbu s vôňou machovej zeme. Tieto tóny zaručujú zvláštnu súhru s čokoládou. Vďaka zložitosti kombinácie medu a kakaa je táto receptúra jednou z technologicky najvyspelejších. A čo je ešte dôležitejšie, predstavuje Domantasov domáci terén - jeho terroir. Miesto, kde sa narodil.
Kolekcia Forager
Čokolatiér Domantas Uzpalis hovorí: "Kolekcia Forager je mimoriadne komplexná a obsahuje mnoho vrstiev. Najprv oddelím všetky ingrediencie a potom ich skombinujem, aby som vytvoril čokoládovú tyčinku s - povedal by som - patentovanými chuťami. Jedinečné. Vďaka tejto kolekcii som vyvinul nový spôsob, ako spojiť intenzívne chutné miestne produkty do čokoládových tyčiniek, v ktorých sú už od prírody prítomné komplexné kakaové arómy."
Kakaové bôby, ktoré Domantas používa, pochádzajú z El Ceibo v Bolívii.
Zloženie: kakao* (65 %), cukor*, kakaové maslo*, lesný med, včelí peľ*.
* = bio
Môže obsahovať stopy orechov, mlieka, sezamu a arašidov.
Dodatočné parametre
Kategória: | Tmavé čokolády |
---|---|
Hmotnosť: | 0.057 kg |
Alergeny: | Bez lepku, Bez laktózy, Bez sóji |
Procento kakaa: | 65 |
Dovozca pre SR: | Čokolandia, Carezza s.r.o., Lidická 700/19, 602 00 Brno-Veveří |
Položka bola vypredaná… |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
V malém městečku na východní straně Litvy vyrábí Chocolate Naive své Bean to Bar čokolády.
Každé ráno čokoládový mistr pečlivě pečuje o čerstvost kakaových bobů, jejichž lahodná vůně jemně probouzí obyvatele města. Stejně jako před stovkami let se kakaová zrna pomalu válí a konšují, aby uvolnila svou mimořádnou vůni ovoce, ořechů a květin v jemně hotové čokoládové tabulce. Tyto ručně vyrobené tabulky jsou později uloženy, aby vyzrály a vytvářely komplikovanou řadu chutí a koření.
V Chocolate Naive, jednom z pouhých 200 takových producentů po celém světě, začíná produkční cyklus sušeným kakaovým bobem. Špičkové kakaové boby jsou pečlivě vybírány z výjimečných farem. Poté jsou transportovány starými námořními cestami do Evropy a nakonec do Litvy, domov Chocolate Naive. Pro nás jsou nejdůležitější dva klíčové principy. Nejprve pracujeme pouze s těmi nejlepšími ingrediencemi na světě. Zadruhé se snažíme stát se řemeslníky světové úrovně při práci s tímto typem vynikající výroby. Naive vyrábí čokoládu způsoby, které pomáhají odhalit charakter konkrétního kakaového bobu. Čokoláda se konečně rodí po pečlivé analýze chuti, barvy, vůně a struktury. Již nějakou dobu naše výrobky uvádějí Litvu na mapě jídel jako vycházející hvězda gurmánské čokolády na světě.
Zažijte kousek tajemství
pro tebe.