Naïve Molecules Purple 75%
Kód: 4287Podrobný popis
Vďaka zdokonalenému procesu má teraz takmer fialovú farbu a chuť!
Bioaktívna horká čokoláda
Domantas hovorí: "Molekuly™ sú najinovatívnejším výrobkom, aký som kedy vytvoril. Skúmal som chemické zloženie kakaa, ktoré je skvelým prírodným zdrojom endokanabinoidov, opiátov a stimulantov. Terapeutická dávka týchto chemických látok dokáže zmeniť chemické zloženie mozgu a navodiť čokoládovú eufóriu. V spolupráci s vedcami som vyvinul proces uchovávania veľkého množstva endorfínov, antioxidantov, stopových minerálov a vitamínov prirodzene prítomných v kakau. Táto čokoláda je určená ľuďom, ktorí chcú hacknúť svoju vlastnú biológiu.
V čerstvých kakaových bôboch sa vyskytuje viac ako tristo fytochemikálií. Vyvinuli sme metódu na ich zachovanie, vďaka ktorej táto čokoláda obsahuje takmer štyrikrát viac antioxidantov ako bežná horká čokoláda."
Kakaové bôby, ktoré Domantas používa, pochádzajú z Chuncho v Peru. Sladidlo erytritol je prírodné sladidlo, ktoré sa nachádza v ovocí, ale aj v hubách. Jeho sladivosť je 70 % sladivosti cukru. Počas konzumácie môžete pozorovať mierne chladivý účinok. Erytritol sa nevstrebáva do tela.
Zloženie: kakaová hmota* (>75 %), erytritol*, kakaové maslo*.
* = bio.
Môže obsahovať aj stopy orechov, arašidov, sezamu, jačmeňa, mlieka a slnečnice.
Dodatočné parametre
Kategória: | Tmavé čokolády |
---|---|
Hmotnosť: | 0.057 kg |
Alergeny: | Bez lepku, Bez laktózy, Bez sóji, Bez cukru |
Procento kakaa: | 75 |
Dovozca pre SR: | Čokolandia, Carezza s.r.o., Lidická 700/19, 602 00 Brno-Veveří |
Položka bola vypredaná… |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
V malém městečku na východní straně Litvy vyrábí Chocolate Naive své Bean to Bar čokolády.
Každé ráno čokoládový mistr pečlivě pečuje o čerstvost kakaových bobů, jejichž lahodná vůně jemně probouzí obyvatele města. Stejně jako před stovkami let se kakaová zrna pomalu válí a konšují, aby uvolnila svou mimořádnou vůni ovoce, ořechů a květin v jemně hotové čokoládové tabulce. Tyto ručně vyrobené tabulky jsou později uloženy, aby vyzrály a vytvářely komplikovanou řadu chutí a koření.
V Chocolate Naive, jednom z pouhých 200 takových producentů po celém světě, začíná produkční cyklus sušeným kakaovým bobem. Špičkové kakaové boby jsou pečlivě vybírány z výjimečných farem. Poté jsou transportovány starými námořními cestami do Evropy a nakonec do Litvy, domov Chocolate Naive. Pro nás jsou nejdůležitější dva klíčové principy. Nejprve pracujeme pouze s těmi nejlepšími ingrediencemi na světě. Zadruhé se snažíme stát se řemeslníky světové úrovně při práci s tímto typem vynikající výroby. Naive vyrábí čokoládu způsoby, které pomáhají odhalit charakter konkrétního kakaového bobu. Čokoláda se konečně rodí po pečlivé analýze chuti, barvy, vůně a struktury. Již nějakou dobu naše výrobky uvádějí Litvu na mapě jídel jako vycházející hvězda gurmánské čokolády na světě.
Zažijte kousek tajemství
pro tebe.