⭐🚚Aktuální doba doručení je 2-4 pracovní dny 🚚⭐

Ocelot Chocolate - Tmavá čokoláda s krvavým pomarančom 70% BIO

Kód: 4299
Single Origin Bean To Bar
€8,68 €7,75 bez DPH
Objednáno
Možnosti doručenia
Položka bola vypredaná…

Mimoriadne jemná organická horká čokoláda so sladkým, pikantným krvavým pomarančom a nádychom krémovej vanilky.

Detailné informácie

Podrobný popis

Spoločnosť Ocelot so sídlom v Škótsku vyrába výnimočne kvalitnú čokoládu v každom ohľade. Nielen balenie, ale aj úžasné kombinácie chutí. Pri výrobe kakaa, alebo lepšie: čokoládovej hmoty, úzko spolupracujú s Original Beans.

Original Beans má sériu čokolád z jednotlivých plantáží, ktoré zároveň stimulujú ochranu dažďových pralesov. Táto Virunga sa zbiera v národnom parku Virunga vo východnej časti Konga.

Zloženie: Kakaová hmota Original Beans Couverture Virunga, organický surový nerafinovaný trstinový cukor, organické kakaové maslo, olej z krvavého pomaranča (<1 %), organický vanilkový extrakt.

Vyrobené v závode, ktorý spracováva lepok, mlieko a orechy stromov.

Dodatočné parametre

Kategória: Tmavé čokolády
Hmotnosť: 0.07 kg
Alergeny: Bez lepku, Bez laktózy, Vegan, Bez sóji, Organické, BIO
Procento kakaa: 70
Dovozca pre SR: Čokolandia, Carezza s.r.o., Lidická 700/19, 602 00 Brno-Veveří
Položka bola vypredaná…

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Nevypĺňajte toto pole:

Náš dodavatel čokolády Original Beans se neúnavně snaží zajistit, aby pěstitelé kakaa měli více než životní příjem (1,78 x Fairtrade Premium) a prostředky, které jim umožní soustředit se na produkci zdravého a kvalitního kakaa a aby se mohli starat nejen o své rodiny, ale také chránit životní prostředí a komunity ve svém okolí.

Aby tito farmáři vyprodukovali boby potřebné k výrobě čokolády, pečují o stromy, ručně sbírají kakaové lusky a oddělují boby určené k fermentaci. Po pečlivě kontrolovaném procesu fermentace se kakaové boby suší na slunci, aby si zachovaly své přirozené vlastnosti. Poté se boby ručně loupou a následně se zpracovávají na zrnka, pastu, máslo a prášek.

Bio čokoláda s podílem kakaa 70 % se vyrábí z bobů, které se pěstují v národním parku Virunga - nejstarší africké přírodní rezervaci a domově posledních horských goril. Tamní farmáři aktivně pracují na ochraně goril a tohoto vzácného prostředí a boby, které se zde pěstují, odrážejí tuto podivuhodně rozmanitou oblast a vytvářejí čokoládu s bohatou a trpkou chutí tmavého ovoce, zemitého lesního podkladu a kouřového tabáku.

Naše 50% bio hořká mléčná čokoláda se vyrábí ze stejných vzácných bobů Amelonado, které pěstuje ženské družstvo ve východním Kongu.