⭐🚚 Aktuální doba doručení je 1-4 pracovní dny🚚⭐

43% Bean to Bar mléčná čokoláda - Madagaskar

Kód: 503
Novinka
Značka: Choklid
159 Kč 141,96 Kč bez DPH
Skladem
Možnosti doručení

Dokonale hebká mléčná čokoláda

 

bobb   Ručně sbírané kakaové boby

bobb   Single origin, Bean to Bar

 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Milujete mléčnou čokoládu, ale chcete, aby měla výraznou čokoládovou chuť? Sáhněte po naší mléčné čokoládě s 43% obsahem kakaa. Kvalitní kakaové boby z plantáží na Madagaskaru, ručně nasbírané všechny na jedné plantáži, zaručují dokonale jemnou a jedinečnou chuť. Žádné přidávání zbytečností, jen kvalitní suroviny a ruční práce od bobu až po tabulku.

 


 

Mléčná čokoláda. Minimální obsah kakaové sušiny 43%

Složení: kakaová hmota, kakaové máslo, cukr z cukrové třtiny, mléko, emulgátor sójový lecitin. Může obsahovat stopy mléka, ořechu a jiných skořápkových plodů, sezamu, lepku.

Nutriční hodnoty na 100g: Energie 620 kcal/ 2580 kJ, tuky 44g, z toho nasycené mastné kyseliny 25g, sacharidy 51g, z toho cukry 50g, bílkoviny 5g, sůl 0mg.

Hmotnost 60 g.

Skladování na suchém a chladném místě.

Výrobce: Choklid s.r.o., IČ: 08783624, třída Kpt. Jaroše 1922/3, Černá Pole (Brno-střed), 602 00 Brno

Doplňkové parametry

Kategorie: Tabulková čokoláda
Hmotnost: 0.02 kg
Alergeny: Bez lepku
Druh: Mléčná
Procento kakaa: 42

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

PŘES KÁVU KE KAKAOVÝM BOBŮM

Všechno vlastně začalo kávou, když mne můj kamarád skvělý obchodník s kávou v Salvadoru nabídnul jeho zelené kávové zrno a praženou kávu pro Česko. Trh s kávou už byl v té době plný mnoha větších či menších dovozců, a tak jako druhou možnost mi nabídnul mnohem složitější surovinu, a to kakaové boby. A protože má v Salvadoru zázemí pro zpracování kakaových bobů a výroby čokolády, začaly dlouhé měsíce studia a učení se, jak s kakaem pracovat, jak tradičním způsobem vyrobit čokoládu. A od toho už nebylo daleko se zamilovat do vymýšlení a výroby čokoládových pralinek. Ve skutečnosti to daleko bylo, protože to obnášelo další kurzy a školení ve Střední Americe, Spojených státech a Evropě, a týdny zkoušení, pokusů a omylů, aby pralinky měly tu správně vyváženou chuť, konzistenci, design, prostě chutnaly a líbily se.

 

UČÍME SE VYRÁBĚT ČOKOLÁDU

Postupně jsme si osvojovali všechny technologie a triky a postupy, jak udělat skvělou čokoládu a jedinečné pralinky, učili jsme se záludnosti fermentování, sušení a pražení kakaových bobů, jejich drcení, mletí, konšování a míchání všech ingrediencí až po vznik čokolády.

 

PĚSTITELÉ KAKAA JSOU PRO NÁS ROVNOCENNÝMI PARTNERY

Stále se radíme s našimi salvadorskými obchodními partnery a dnes už kamarády farmáři z kakaových plantáží, s tamními experty na výrobu čokolády, protože jejich dlouholeté zkušenosti jsou pro nás velmi cenné, a pak se společně radujeme nad úspěchy. Snažíme se jim jejich vstřícnost a laskavost vracet a dáváme práci místním lidem.

 

CHOKLID - TY NEJLEPŠÍ PRALINKY A ČOKOLÁDA

Když suroviny urazí tisíce kilometrů po moři a připutují k nám do Brna, jsou s tou největší péčí dále zpracovávány do CHOKLID čokolády a pralinek.