⭐🚚 Aktuální doba doručení je 1-4 pracovní dny🚚⭐

Brno | 59% s lískovými ořechy

Kód: 473
Novinka
Značka: Choklid
159 Kč 141,96 Kč bez DPH
Skladem
Možnosti doručení

Jemné pomalu pražené lískové oříšky té nejvyšší kvality spojené se 70% čokoládou.

 

bobb   Bean to Bar čokoláda

bobb   Prémiové lískové oříšky

bobb   59% kakaa z ručně sbíraných bobů 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Nejpřitažlivější chuť čokolády bez přidávání zbytečností, jemná a jedinečná chuť, kterou si zamilujete nejen pro dokonalou hebkost a vůni dálek.

To nejkvalitnější kakao a tradiční evropské techniky zpracování. Doplněno praženými lískovými ořechy.


 Tmavá čokoláda s lískovými ořechy. Minimální obsah kakaové sušiny 59% 

Složení: kakaová hmota, cukr z cukrové třtiny, kakaové máslo, LÍSKOVÉ OŘECHY (15%), emulgátor SÓJOVÝ lecitin. MŮŽE OBSAHOVAT STOPY MLÉKA, OŘECHU A JINÝCH SKOŘÁPKOVÝCH PLODŮ, SEZAMU, LEPKU. Nutriční hodnoty na 100g: Energie 624 kcal/ 2528 kJ, tuky 46g, z toho nasycené mastné kyseliny 39g, sacharidy 49g, z toho cukry 39g, bílkoviny 5g, sůl 0mg. Hmotnost 60 g. Minimální trvanlivost do data vyznačeném na obalu. Skladování na suchém a chladném místě.

Výrobce: Choklid s.r.o., IČ: 08783624, třída Kpt. Jaroše 1922/3, Černá Pole (Brno-střed), 602 00 Brno

Doplňkové parametry

Kategorie: Tabulková čokoláda
Hmotnost: 0.06 kg
Alergeny: Bez lepku, Bez laktózy, Vegan
Druh: Tmavá
Procento kakaa: 59

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

PŘES KÁVU KE KAKAOVÝM BOBŮM

Všechno vlastně začalo kávou, když mne můj kamarád skvělý obchodník s kávou v Salvadoru nabídnul jeho zelené kávové zrno a praženou kávu pro Česko. Trh s kávou už byl v té době plný mnoha větších či menších dovozců, a tak jako druhou možnost mi nabídnul mnohem složitější surovinu, a to kakaové boby. A protože má v Salvadoru zázemí pro zpracování kakaových bobů a výroby čokolády, začaly dlouhé měsíce studia a učení se, jak s kakaem pracovat, jak tradičním způsobem vyrobit čokoládu. A od toho už nebylo daleko se zamilovat do vymýšlení a výroby čokoládových pralinek. Ve skutečnosti to daleko bylo, protože to obnášelo další kurzy a školení ve Střední Americe, Spojených státech a Evropě, a týdny zkoušení, pokusů a omylů, aby pralinky měly tu správně vyváženou chuť, konzistenci, design, prostě chutnaly a líbily se.

 

UČÍME SE VYRÁBĚT ČOKOLÁDU

Postupně jsme si osvojovali všechny technologie a triky a postupy, jak udělat skvělou čokoládu a jedinečné pralinky, učili jsme se záludnosti fermentování, sušení a pražení kakaových bobů, jejich drcení, mletí, konšování a míchání všech ingrediencí až po vznik čokolády.

 

PĚSTITELÉ KAKAA JSOU PRO NÁS ROVNOCENNÝMI PARTNERY

Stále se radíme s našimi salvadorskými obchodními partnery a dnes už kamarády farmáři z kakaových plantáží, s tamními experty na výrobu čokolády, protože jejich dlouholeté zkušenosti jsou pro nás velmi cenné, a pak se společně radujeme nad úspěchy. Snažíme se jim jejich vstřícnost a laskavost vracet a dáváme práci místním lidem.

 

CHOKLID - TY NEJLEPŠÍ PRALINKY A ČOKOLÁDA

Když suroviny urazí tisíce kilometrů po moři a připutují k nám do Brna, jsou s tou největší péčí dále zpracovávány do CHOKLID čokolády a pralinek.