⭐🚚 Aktuální doba doručení je 1-4 pracovní dny🚚⭐

Čokoláda ti rozumí | 70% s mandlemi

Kód: 380
Novinka
Značka: Choklid
159 Kč 141,96 Kč bez DPH
Připravujeme
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…

Delikátní chuť pražených mandlí spojená s výraznou chutí 70% čokolády.

 

bobb   Bean to Bar čokoláda

bobb   Pomalu pražené mandle

bobb   70% kakaa z ručně sbíraných bobů

 

Původ: Hacienda San José Real de la Carrera, El Salvador

Detailní informace

Detailní popis produktu

Když se delikátní chuť pomalu pražených mandlí spojí s výraznou chutí kvalitní hořké čokolády, vznikne naprosto výjimečná čokoláda, která nadchne všechny milovníky neotřelých chutí. Jednoduchá kombinace kvalitních surovin a pečlivý ruční proces výroby zaručují tu nejvyšší kvalitu a hedvábnou chuť, kterou ocení i ti nejnáročnější gurmáni.


 Tmavá čokoláda s mandlemi. Minimální obsah kakaové sušiny 70%

Složení: kakaová hmota, cukr z cukrové třtiny, kakaové máslo, mandle (10%), emulgátor sójový lecitin. Může obsahovat stopy mléka, ořechu a jiných skořápkových plodů, sezamu, lepku.

Nutriční hodnoty na 100g: Energie 624 kcal/ 2528 kJ, tuky 46g, z toho nasycené mastné kyseliny 39g, sacharidy 49g, z toho cukry 39g, bílkoviny 5g, sůl 0mg.

Hmotnost 60 g. 

Skladování na suchém a chladném místě.

Výrobce: Choklid s.r.o., IČ: 08783624, třída Kpt. Jaroše 1922/3, Černá Pole (Brno-střed), 602 00 Brno

Doplňkové parametry

Kategorie: Tabulková čokoláda
Hmotnost: 0.06 kg
Alergeny: Bez lepku, Bez laktózy, Vegan
Druh: Tmavá
Procento kakaa: 70
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

PŘES KÁVU KE KAKAOVÝM BOBŮM

Všechno vlastně začalo kávou, když mne můj kamarád skvělý obchodník s kávou v Salvadoru nabídnul jeho zelené kávové zrno a praženou kávu pro Česko. Trh s kávou už byl v té době plný mnoha větších či menších dovozců, a tak jako druhou možnost mi nabídnul mnohem složitější surovinu, a to kakaové boby. A protože má v Salvadoru zázemí pro zpracování kakaových bobů a výroby čokolády, začaly dlouhé měsíce studia a učení se, jak s kakaem pracovat, jak tradičním způsobem vyrobit čokoládu. A od toho už nebylo daleko se zamilovat do vymýšlení a výroby čokoládových pralinek. Ve skutečnosti to daleko bylo, protože to obnášelo další kurzy a školení ve Střední Americe, Spojených státech a Evropě, a týdny zkoušení, pokusů a omylů, aby pralinky měly tu správně vyváženou chuť, konzistenci, design, prostě chutnaly a líbily se.

 

UČÍME SE VYRÁBĚT ČOKOLÁDU

Postupně jsme si osvojovali všechny technologie a triky a postupy, jak udělat skvělou čokoládu a jedinečné pralinky, učili jsme se záludnosti fermentování, sušení a pražení kakaových bobů, jejich drcení, mletí, konšování a míchání všech ingrediencí až po vznik čokolády.

 

PĚSTITELÉ KAKAA JSOU PRO NÁS ROVNOCENNÝMI PARTNERY

Stále se radíme s našimi salvadorskými obchodními partnery a dnes už kamarády farmáři z kakaových plantáží, s tamními experty na výrobu čokolády, protože jejich dlouholeté zkušenosti jsou pro nás velmi cenné, a pak se společně radujeme nad úspěchy. Snažíme se jim jejich vstřícnost a laskavost vracet a dáváme práci místním lidem.

 

CHOKLID - TY NEJLEPŠÍ PRALINKY A ČOKOLÁDA

Když suroviny urazí tisíce kilometrů po moři a připutují k nám do Brna, jsou s tou největší péčí dále zpracovávány do CHOKLID čokolády a pralinek.