⭐🚚 Aktuální doba doručení je 2-7 pracovních dní 🚚⭐
🎄Největší výběr čokoládových dárků 🎄

Blanxart Ecuador - Tmavá 95 % Guayaquil

Kód: 2177
Single Origin Bean To Bar
Značka: Blanxart
180 Kč 160,71 Kč bez DPH
Objednáno
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…

Vyrábí se z kakaových bobů odrůdy Nacional z ekvádorské provincie Guayas. Kakaové boby odrůdy Nacional jsou jedny z nejvoňavějších na světě - a když se pěstují proti proudu řeky, říká se jim Arriba.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Vyrobeno z kakaových bobů odrůdy Nacional z provincie Guayas v Řadách Classic a Premium Origins představuje Blanxart výběr čokolád pro nejnáročnější chuťové buňky. Tyto tabulky byly vytvořeny s cílem vyzdvihnout vůni a charakter kakaových bobů z rozmanitých vzdálených končin.

Vyrobeno z kakaových bobů odrůdy Nacional z ekvádorské provincie Guayas. Kakaové boby odrůdy Nacional jsou jedny z nejvoňavějších na světě - a když se pěstují proti proudu řeky, říká se jim Arriba.

Chuťové tóny: intenzivní a zemité, aromatické, s ovocným nádechem pomeranče.
Složení: kakao, kakaové máslo, cukr.

Veganské a bezlepkové.
Může obsahovat stopy mléka, ořechů, arašídů sezamu a sóji. ekvádor. Kakaové boby odrůdy Nacional jsou jedny z nejvoňavějších na světě - a když se pěstují proti proudu řeky, říká se jim Arriba.

Doplňkové parametry

Kategorie: Tabulková čokoláda
Hmotnost: 0.125 kg
Alergeny: Bez lepku, Bez laktózy, Vegan, Organické
Druh: Tmavá
Procento kakaa: 95
Dovozce pro ČR: Čokolandia, Carezza s.r.o., Lidická 700/19, 602 00 Brno-Veveří
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Řemeslná čokoláda z kakaa jednoho původu.

nosotros_historia

NAŠE HISTORIE

Tradice a výroba čokolády z jiného století.

Bylo to v dubnu 1954, kdy se mistr čokolády Francesc Agrás vydal na dlouhou cestu nejlepšími cukrárnami v Evropě.

Jeho vášní pro dokonalost v řemeslných cukrovinkách bylo semínko, které vedlo k založení jedné z nejznámějších katalánských továren na čokoládu: Bombons Blanxart.

Všechno to začalo ve skromné ​​dílně v sousedství Les Corts (Barcelona) a plněním snu: přinést do čokolády ty nejlepší kakaové boby z Ghany, Konga a Guayaquilu.

nosotros_bean_to_bar

OD BOBU K ČOKOLÁDĚ

Dokonalost naší řemeslné čokolády.

Bean to Bar (od bobu k čokoládě) je název procesu, který začíná, když řemeslník vybere kakaové boby a zpracuje je na čokoládové tabulku nebo čokolády, které sám zabalí a prodá.

Jedná se o proces řemeslné výroby, který vyžaduje zvláštní znalost produktu, trpělivost, prioritu v kvalitě a ochotu nabídnout labužníkovi to nejlepší kakao.

Blanxart je tomuto přístupu věrný a spoléhá na kakao jednoho původu pro čokoládu vynikající kvality.