Kakao a med vždy krásně voní. Nejprve se do popředí dostává bohaté, aromatické kakao, které je později umně doplněno zemitým medem a pylem z divokých lesů.
Káva a čokoláda se tajně milují. Do této vášnivé tyčinky bylo přidáno trochu mléka, což ji činí ještě pikantnější. Po osmi letech ladění je to ta nejlepší kávová čokoláda, jaká...
Tato 42% mléčná čokoláda je jemná a krémová, rozpouští se v ústech a uvolňuje aroma sladkého karamelu a máslového kakaa. Pokušení sníst tuto tabulku najednou je příliš silné,...
Domantas Uzpalis přeměňuje organické kakaové boby z El Ceibo v čistou radost. Tato 75% čokoláda nabízí aroma ovocných zelených bylinek s dlouhou dochutí kávy a švestek. Veselá...
Tato čokoládová tabulka využívá exotické chuťové tóny citrusové mochyně k podtržení ovocného aroma bolivijských kakaových bobů. Svěží, zářivá a s tóny grapefruitu a ananasu...
Jedinečná hořká čokoláda s maniokem! Chuťový zážitek z Karibiku s tóny rozinek, švestek a fíků. Kakao použité k výrobě této čokolády pochází z ekologicky certifikovaného...
Zlato na prestižní soutěži Academy of Chocolate v roce 2020! Čokoláda z jedné farmy. Mírně kořeněné kakao z jedné farmy "terroir" s nádechem fialového ovoce, medu, pražených...
I když vyrábíme čokoládu, potřebujeme používat i sušenky (cookies). Souhlasem si budete moci vychutnat náš web do posledního čtverečku. Více informací zde