Chocolat Madagascar - Domaine Mava 100%
Kód: 4218Detailní popis produktu
Jemná 100% čokoláda vyrobená z kakaa z plantáže Mava v lesích údolí Sambirano na severozápadě Madagaskaru. Agrolesnictví, jak bylo zamýšleno.
Vítěz soutěže Cocoa of Excellence 2017 a 2019.
Chuťové poznámky: ořechy a sušené ovoce, jemná, na konci lehce trpká.
Složení: kakaové boby.
Vyrobeno v prostředí, které pracuje také s mlékem, sójou a kešu ořechy.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Tmavé čokolády |
---|---|
Hmotnost: | 0.02 kg |
Alergeny: | Bez lepku, Bez laktózy, Vegan, Bez sóji |
Procento kakaa: | 100 |
Dovozce pro ČR: | Čokolandia, Carezza s.r.o., Lidická 700/19, 602 00 Brno-Veveří |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Chocolat Madagascar je exkluzivní čokoládová manufaktura, jež se specializuje na výrobu vysoce kvalitních čokolád z certifikovaných bio kakaových bobů pěstovaných přímo na Madagaskaru. Díky nekompromisnímu přístupu k výběru surovin a pečlivému zpracování se tato značka pyšní mnoha prestižními oceněními z celého světa. Mezi její úspěchy patří absolutní triumf v soutěži Golden Bean Award v letech 2017 a 2020, ocenění Shining Bright Award 2020 a výhra ve Finest Origin.
Chocolat Madagascar oslovuje širokou škálu zákazníků, včetně veganské komunity, milovníků vysoce procentuální čokolády a těch, kteří si rádi pochutnávají na bílé čokoládě. S jejich unikátním sortimentem si každý najde chuťové potěšení odpovídající jeho preferencím.