Chocolat Madagascar - Fine Tmavá 68% čokoláda s Nibsy
Kód: 4215Detailní popis produktu
Jemná čokoláda z kakaa, které roste a zraje ve stínu deštných pralesů v údolí Sambirano na severozápadě Madagaskaru. Boby pocházejí z plantáží, které vlastní výrobce čokolády.
Chuťové poznámky: jemně čistá čokoláda s ovocnou a citrusovou příchutí. Hladké rozpouštění, jemná a křupavá struktura kakaových zrnek.
Složení: kakaové boby, třtinový cukr, kakaové máslo, slunečnicový lecitin bez GMO.
Vyrobeno v prostředí, které pracuje i s mlékem a kešu ořechy.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Tmavé čokolády |
---|---|
Hmotnost: | 0.085 kg |
Alergeny: | Bez lepku, Bez laktózy, Vegan, Bez sóji |
Procento kakaa: | 68 |
Dovozce pro ČR: | Čokolandia, Carezza s.r.o., Lidická 700/19, 602 00 Brno-Veveří |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Chocolat Madagascar je exkluzivní čokoládová manufaktura, jež se specializuje na výrobu vysoce kvalitních čokolád z certifikovaných bio kakaových bobů pěstovaných přímo na Madagaskaru. Díky nekompromisnímu přístupu k výběru surovin a pečlivému zpracování se tato značka pyšní mnoha prestižními oceněními z celého světa. Mezi její úspěchy patří absolutní triumf v soutěži Golden Bean Award v letech 2017 a 2020, ocenění Shining Bright Award 2020 a výhra ve Finest Origin.
Chocolat Madagascar oslovuje širokou škálu zákazníků, včetně veganské komunity, milovníků vysoce procentuální čokolády a těch, kteří si rádi pochutnávají na bílé čokoládě. S jejich unikátním sortimentem si každý najde chuťové potěšení odpovídající jeho preferencím.