Chocolat Madagascar - Mava Ottange – Tmavá 75%
Kód: 4227Detailní popis produktu
Čokoláda z jedné farmy
Plantáž Mava o celkové rozloze 1726 hektarů byla zakoupena v roce 2015 a nachází se v horním a dolním údolí Sambirano. Plantáž MAVA zahrnuje 8 farem nabízejících kakao různých terroir s vlastními jedinečnými chuťovými profily - Ankidony, Ambalahonko, Ambohimena Nord, Ambohimena Sud, Antsamala, Maliolo, Ambodivato a Ottange.
Terroir:S 13o 45’ 47” E 48o 28’ 29”
Chuťové tóny: vyvážená, citronové a fialové ovoce, med, pražené ořechy, kůže.
Složení: kakaové boby, třtinový cukr.
Vyrobeno v prostředí, kde se používá také mléko, ořechy a sója.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Tmavé čokolády |
---|---|
Hmotnost: | 0.075 kg |
Alergeny: | Bez lepku, Bez laktózy, Vegan, Bez sóji |
Procento kakaa: | 75 |
Dovozce pro ČR: | Čokolandia, Carezza s.r.o., Lidická 700/19, 602 00 Brno-Veveří |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Chocolat Madagascar je exkluzivní čokoládová manufaktura, jež se specializuje na výrobu vysoce kvalitních čokolád z certifikovaných bio kakaových bobů pěstovaných přímo na Madagaskaru. Díky nekompromisnímu přístupu k výběru surovin a pečlivému zpracování se tato značka pyšní mnoha prestižními oceněními z celého světa. Mezi její úspěchy patří absolutní triumf v soutěži Golden Bean Award v letech 2017 a 2020, ocenění Shining Bright Award 2020 a výhra ve Finest Origin.
Chocolat Madagascar oslovuje širokou škálu zákazníků, včetně veganské komunity, milovníků vysoce procentuální čokolády a těch, kteří si rádi pochutnávají na bílé čokoládě. S jejich unikátním sortimentem si každý najde chuťové potěšení odpovídající jeho preferencím.