⭐🚚 Garance doručení do Vánoc pro objednávky zaplacené do 9.12. do 23:59 🚚⭐
🎄🍫 Poslední den expedice v roce 2024 je 20.12. 🍫🎄
🎄Největší výběr čokoládových dárků 🎄

Georgia Ramon - Coastal Peppers 70% BIO

Kód: 4314
Bean To Bar
Značka: Georgia Ramon
220 Kč 196,43 Kč bez DPH
Objednáno
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…

Hořká čokoláda z Dominikánské republiky okořeněná černým malabarským pepřem z Indie a pepřem Kubeben z Indonésie. Mírné, ale přesto lahodně pikantní.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Lahodná tabulka čokolády se dvěma různými odrůdami pepře pěstovanými na pobřeží Indie a Indonésie. Plná a pikantní chuť.

Černý pepř pochází z malabarského pobřeží Indie a malabarský pepř se zde i v dalších tropických oblastech pěstuje ve velkém, tj. přirozeně, bez hnojiv, pesticidů a masivního používání strojů.

Pepř Kubeben pochází z Jávy. Pěstuje se také v dalších oblastech Indonésie a na Srí Lance. Pepř kubeben se používá jako koření a léčivá rostlina.

Použitá hořká čokoláda se vyrábí z kakaových bobů Öko Caribe z Dominikánské republiky.

Složení: bio kakaové boby, bio surový třtinový cukr, bio kakaové máslo, kubebenový pepř (3 %), malabarský pepř (2 %).

Zaručeně bezlepkové a veganské
Může obsahovat stopy mléka a ořechů

O Georgia Ramon

Doplňkové parametry

Kategorie: Tmavé čokolády
Hmotnost: 0.5 kg
Alergeny: Bez lepku, Bez laktózy, Vegan, Bez sóji, Organické, BIO
Druh: Tmavá
Procento kakaa: 70
Dovozce pro ČR: Čokolandia, Carezza s.r.o., Lidická 700/19, 602 00 Brno-Veveří
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

georgiaramon_webversion

 

 

 

založili na jaře 2015 Georg Bernardini a Ramona Gustmann ve čtvrti Oberkassel v Bonnu.
Od 1. listopadu 2020 je novým majitelem společnosti Georgia Ramon Phillip Butzmann.
Phillip Butzmann je vyškolený cukrář, úspěšně ukončil trénink čokolády v Solingenu a brzy dokončí studium potravinářské technologie.
Naše výrobky

Zaměřujeme se na kvalitu, kreativitu a rozmanitost. Abychom se zde nemuseli omezovat, nepoužíváme výhradně (ale velmi často) organické suroviny. Organické suroviny nejsou vždy k dispozici v požadované kvalitě. Organické je dobré, ale ne vždy to znamená, že je kvalitnější. Existují také určité suroviny, zejména vzácné kakaové boby, jen ve velmi omezeném množství nebo vůbec ne v bio kvalitě. Nechceme se však obejít bez tak jemných surovin.
Udržitelnost, spravedlivý obchod a dětská práce
I když nevyrábíme vše v bio kvalitě, věnujeme velkou pozornost tomu, odkud a od koho naše suroviny získáváme. V některých případech nakupujeme kakaová zrna přímo od vlastníků plantáží a družstev, ale také od důvěryhodných prodejců kakaa.

Spravedlivé platby kakaovým farmářům jsou pro nás stejně důležité jako záruka, že naši producenti nedovolí dětskou práci.
Všechny naše kakaové boby proto pocházejí ze spravedlivého obchodu nebo pocházejí přímo od výrobců. Naši prodejci kakaa zaručují spravedlivý obchod a vyloučení dětské práce.

Pokud je to možné, přesvědčujeme se na místě, že tyto záruky jsou dodržovány.

TVOŘIVOST
Klasika tvoří základ naší práce. Kromě toho bychom také chtěli vytvořit nové chuťové zážitky: Veganská čokoláda s červenou řepou a kokosem, tmavá čokoláda s liškami nebo ovocně kyselá malinová čokoláda s jemným růžovým olejem ukazují, co je s čokoládou možné a chutné.