⭐🚚 Garance doručení do Vánoc pro objednávky zaplacené do 9.12. do 23:59 🚚⭐
🎄🍫 Poslední den expedice v roce 2024 je 20.12. 🍫🎄
🎄Největší výběr čokoládových dárků 🎄

Ocelot Chocolate - Tmavá čokoláda 70% s krvavým pomerančem BIO

Kód: 4299
Single Origin Bean To Bar
220 Kč 196,43 Kč bez DPH
Objednáno
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…

Mimořádně jemná hořká bio čokoláda se sladkým, pikantním krvavým pomerančem a nádechem krémové vanilky.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Společnost Ocelot se sídlem ve Skotsku vyrábí výjimečně kvalitní čokoládu ve všech směrech. Nejen obalem, ale i úžasnými kombinacemi chutí. Pro kakao, nebo lépe: čokoládovou hmotu, úzce spolupracují s Original Beans.

Original Beans má řadu čokolád z jednotlivých plantáží, které zároveň stimulují ochranu deštných pralesů. Tato Virunga se sklízí v národním parku Virunga ve východní části Demokratické republiky Kongo.

Složení: Kakaová hmota Original Beans Couverture Virunga, organický surový nerafinovaný třtinový cukr, organické kakaové máslo, olej z krvavého pomeranče (<1 %), organický vanilkový extrakt.

Vyrobeno v továrně, která zpracovává lepek, mléko a stromové ořechy.

Aby tito farmáři vyprodukovali boby potřebné k výrobě čokolády, pečují o stromy, ručně sbírají kakaové lusky a oddělují boby určené k fermentaci. Po pečlivě kontrolovaném procesu fermentace se kakaové boby suší na slunci, aby si zachovaly své přirozené vlastnosti. Poté se boby ručně loupou a následně se zpracovávají na zrnka, pastu, máslo a prášek.

Bio čokoláda s podílem kakaa 70 % se vyrábí z bobů, které se pěstují v národním parku Virunga - nejstarší africké přírodní rezervaci a domově posledních horských goril. Tamní farmáři aktivně pracují na ochraně goril a tohoto vzácného prostředí a boby, které se zde pěstují, odrážejí tuto podivuhodně rozmanitou oblast a vytvářejí čokoládu s bohatou a trpkou chutí tmavého ovoce, zemitého lesního podkladu a kouřového tabáku.

Naše 50% bio hořká mléčná čokoláda se vyrábí ze stejných vzácných bobů Amelonado, které pěstuje ženské družstvo ve východním Kongu. Chcete-li si o této úžasné čokoládě přečíst více, klikněte zde.

Kdo pro vás vyrobil tuto čokoládu?

Máme úžasný tým, který vyrábí a balí vaši čokoládu v našem studiu v Dundee. Seznamte se s nimi zde...

Jordon

Dev

Laura

Matt (Zakladatel)

Doplňkové parametry

Kategorie: Tmavé čokolády
Hmotnost: 0.07 kg
Alergeny: Bez lepku, Bez laktózy, Vegan, Bez sóji, Organické, BIO
Procento kakaa: 70
Dovozce pro ČR: Čokolandia, Carezza s.r.o., Lidická 700/19, 602 00 Brno-Veveří
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Náš dodavatel čokolády Original Beans se neúnavně snaží zajistit, aby pěstitelé kakaa měli více než životní příjem (1,78 x Fairtrade Premium) a prostředky, které jim umožní soustředit se na produkci zdravého a kvalitního kakaa a aby se mohli starat nejen o své rodiny, ale také chránit životní prostředí a komunity ve svém okolí.

Aby tito farmáři vyprodukovali boby potřebné k výrobě čokolády, pečují o stromy, ručně sbírají kakaové lusky a oddělují boby určené k fermentaci. Po pečlivě kontrolovaném procesu fermentace se kakaové boby suší na slunci, aby si zachovaly své přirozené vlastnosti. Poté se boby ručně loupou a následně se zpracovávají na zrnka, pastu, máslo a prášek.

Bio čokoláda s podílem kakaa 70 % se vyrábí z bobů, které se pěstují v národním parku Virunga - nejstarší africké přírodní rezervaci a domově posledních horských goril. Tamní farmáři aktivně pracují na ochraně goril a tohoto vzácného prostředí a boby, které se zde pěstují, odrážejí tuto podivuhodně rozmanitou oblast a vytvářejí čokoládu s bohatou a trpkou chutí tmavého ovoce, zemitého lesního podkladu a kouřového tabáku.

Naše 50% bio hořká mléčná čokoláda se vyrábí ze stejných vzácných bobů Amelonado, které pěstuje ženské družstvo ve východním Kongu.